Saygin Yalcin (yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Saygin Yalcin on tunnettu dubailainen saksalainen yrittäjä ja turkkilaistaustainen akateeminen luennoitsija. Hänen yrityksiään ovat Sellanycar.com, Sellanyhome.com ja sukar.com, jonka osti Souq.com, jonka Amazon osti sitten 580 miljoonalla dollarilla. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Saygin Yalcinin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Saygin Yalcin Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Saygin Yalcin? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Saygin Yalcinin ikä

Kuinka vanha on Saygin Yalcin? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. huhtikuuta 1984. Tällä hetkellä hän on 36-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi Bremenissä, Saksassa. Hän on Saksan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Saygin YalcinWiki/Bio
Oikea nimiSaygin Yalcin
NimimerkkiSaygin
Kuuluisa AsYrittäjä
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä25. huhtikuuta 1984
SyntymäpaikkaBremen, Saksa
SyntymämerkkiHärkä
KansallisuusSaksan kieli
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 11 miljoonaa dollaria (USD)

Lue myös: Barbara Kavovit (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Saygin Yalcinin tyttöystävä

Kuka on Saygin Yalcinin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Saygin Yalcin Net Worth

Mikä on Saygin Yalcinin nettoarvo? Hänen YouTube-kanavansa tuottaa Startup Hero -ohjelmaa, jossa valitut katsojat esittelevät ideansa Yalcinille ja muille sijoittajille rahoituksen saamiseksi. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 11 miljoonaa dollaria (USD).

Saygin Yalcinin perhe

Saygin syntyi turkkilaisille vanhemmille, jotka olivat muuttaneet (Saksaan) ja asuivat Bremenissä. Teinivuosinaan hän oli taitava jalkapalloilija, joka pelasi Saksan juniorisarjan A-Junioren Bundesliigassa. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Saygin Yalcin Faktat

  1. Hän opiskeli Saksassa ja myöhemmin Yhdysvalloissa ja Meksikossa.
  2. Hän on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon WHU-Otto Beisheim School of Managementista Saksasta.
  3. Hän on vieraileva yrittäjyyden ohjaaja Kanadan Dubain yliopistossa.
  4. Hänen YouTube-kanavansa tuottaa Startup Hero -ohjelmaa, jossa valitut katsojat esittelevät ideansa Yalcinille ja muille sijoittajille rahoituksen saamiseksi.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Glenn Stearns (yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Lapset, Ura, Faktat

Uusimmat viestit