Candace Owens (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Candace Owens on amerikkalainen konservatiivinen kirjailija, kommentaattori ja poliittinen aktivisti. Muuten hänet tunnettiin aiemmin nimellä RedPillBlack, joka jakaa mielipiteensä konservatiivina sen jälkeen, kun hän oli aiemmin asemoitunut uudistuneeksi liberaaliksi. Hän on kerännyt YouTube-kanavallaan 600 000 tilaajaa. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Candace Owensin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Candace Owensin pituus ja paino

Kuinka pitkä Candace Owens on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Candace Owensin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Candace Owens? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. huhtikuuta 1989. Hän on 31-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Stamfordissa, CT. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hän oli kolmas neljästä lapsesta. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän on valmistunut Stamford High Schoolista.

Lue myös: Elizabeth Dole (poliitikko) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, ikä, aviomies, nettovarallisuus: 10 faktaa hänestä

Candace OwensWiki/Bio
Oikea nimiCandace Amber Owens maanviljelijä
NimimerkkiCandace Owens
Kuuluisa AsPoliitikot, Youtuberit
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä29. huhtikuuta 1989
SyntymäpaikkaStamford, CT
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero6 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoGeorge Farmer
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Candace Owensin aviomies

Kuka on Candace Owensin aviomies? Hän on naimisissa George Farmerin kanssa 31. elokuuta 2019. Elokuussa 2020 hän paljasti, että he odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan.

Lue myös: Julian Castro (poliitikko) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Candace Owensin ura ja nettovarallisuus

Mikä on Candace Owensin nettovarallisuus? Hän on tullut tunnetuksi yhä enemmän Trump-myönteisestä aktivismista mustana naisena. Hän työskenteli konservatiivisessa edunvalvontaryhmässä Turning Point USA:ssa vuosina 2017–2019 sen viestintäjohtajana. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria.

Candace Owensin tosiasiat

  1. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  2. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  3. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
  4. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
  5. Hän työskenteli harjoittelijana Vogue-lehdessä New Yorkissa.
  6. Hänet tunnetaan Black Lives Matter -liikkeen kritiikistä.
  7. Koronaviruspandemian aikana Owens vähätteli usein pandemian vakavuutta.
  8. Owens on myös karibialaista amerikkalaista perintöä isoäitinsä kautta, joka on kotoisin Saint Thomasista, Yhdysvaltain Neitsytsaarilta.
  9. Hänestä tuli konservatiivi ja sanoi vuonna 2017: ”Minusta tuli konservatiivi yhdessä yössä… Tajusin, että liberaalit olivat itse asiassa rasisteja. Liberaalit olivat itse asiassa peikkoja… Sosiaalisen ruumiinavauksen takia olen konservatiivinen."
  10. Hän suoritti perustutkintoa journalismista Rhode Islandin yliopistossa.

Lue myös: Amy Coney Barrett (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit