Jolie Hoang-Rappaport (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Jolie Hoang-Rappaport on näyttelijä. Hän nousi tähteen näyttelemällä Gemman roolia Nickelodeonin sarjassa Cousins ​​for Life vuonna 2019. Lisäksi hän on lapsitaiteilija. Hänet tunnetaan myös työstään Just Add Magic -ohjelmassa. Tämän lisäksi hän on työskennellyt All About The Washingtonsissa. Hän on uusimpien muotitrendien säännöllinen seuraaja. Hän nimeää muotivaikuttelijoiksi Grace Kellyn ja Audrey Hepburnin. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jolie Hoang-Rappaportin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Jolie Hoang-Rappaport Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jolie Hoang-Rappaport? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 112 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-24-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B.

Jolie Hoang-Rappaportin ikä

Kuinka vanha on Jolie Hoang-Rappaport? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. marraskuuta 2005. Hän on 15-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä nimi on Ben. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Dianna Agron (näyttelijä) Puoliso, Elämäkerta, Wiki, Ikä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Jolie Hoang-Rappaport Wikipedia

Jolie Hoang-RappaportWiki/Bio
Oikea nimiJolie Hoang-Rappaport
NimimerkkiJolie Hoang
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä5. marraskuuta 2005
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,62 m)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 32-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 90 000 dollaria (USD)

Jolie Hoang-Rappaportin poikaystävä

Kuka on Jolie Hoang-Rappaportin poikaystävä? Hän on liian nuori ryhtyäkseen mihinkään suhteeseen. Hän on keskittynyt enemmän uraansa kuin mihinkään muuhun deittailuon.

Lue myös: Beanie Feldstein (näyttelijä) Bio, Wiki, Nettovarallisuus, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Jolie Hoang-Rappaportin nettoarvo

Mikä on Jolie Hoang-Rappaportin nettovarallisuus? Hän sai sirkuskoulutuksen San Diego Circus Centerissä. Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 90 000 dollaria (USD).

Jolie Hoang-Rappaportin tosiasiat

  1. Jolie Hoang-Rappaportilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hän on hyvin lähellä perhettään.
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  5. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!

Lue myös: Jessica Jung (näyttelijä) -profiili, Nettovarallisuus, Bio, Wiki, Ikä, Poikaystävä, Pituus, Paino, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found