Jordyn Jones (tanssija) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettovarallisuus, perheura, tosiasiat

Jordyn Jones on yhdysvaltalainen tanssija ja sosiaalisen median tähti. Hän esiintyi Abby's Ultimate Dance Competitionissa. Hän syntyi pohjimmiltaan esiintyjäksi ja aloitti tanssitunnit vain kaksivuotiaana. Hän työskenteli Revlonin, Sprintin, MaybellineNY:n ja Warner Bros. Studiosin kaltaisten tuotemerkkien kanssa ja toimi mallina sellaisille brändeille kuin Prada, MiuMiu, Guess, Mudd Jeans, Brandy Melville ja Skechers. Myöhemmin hän sai suosiota musiikkivideostaan, joka kattaa Iggy Azalean "Fancy". Hänestä tuli myös oman Snapchat-ohjelmansa Throwback Toys juontaja. Hän oli jo tanssielämässä Michiganissa ja lensi edestakaisin kotikaupungistaan ​​Kalamazoosta Los Angelesiin. Hän on koristellut useiden aikakauslehtien kansia. Lisäksi hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jordyn Jonesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Jordyn Jones Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jordyn Jones? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Jordyn Jones Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Jordyn Jones? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. maaliskuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Kalamazoossa, MI. Hänen äitinsä nimi on Kelly. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi veljeä, Skyler ja Casey. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Jordyn Jonesin poikaystävä

Kuka on Jordyn Jonesin poikaystävä? Hän seurustelee tällä hetkellä Jordan Beaun kanssa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän oli romanttisesti sidoksissa sosiaalisen tähti Brandon Westenbergiin vuonna 2016. Myöhemmin he erosivat vuoden 2018 puolivälissä.

Lue myös: PrettyLuhHazel (Tanssija) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Jordyn JonesWiki/Bio
Oikea nimiJordyn Jones
NimimerkkiJordan
Kuuluisa AsTanssija, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä13. maaliskuuta 2000
SyntymäpaikkaKalamazoo, MI
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväJordan Beau
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Jordyn Jonesin nettoarvo

Mikä on Jordyn Jonesin nettovarallisuus? Tanssi on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän tanssi Nickelodeon Kids’ Choice Awards -gaalassa vuonna 2015. Hän näytteli alkuperäisessä YouTube Red -elokuvassa nimeltä Dance Camp ja hänestä tuli päähenkilö YouTube-sarjassa Overnights. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli miljoona dollaria (USD). Hänen maineensa sosiaalisessa mediassa edistääkseen omaa musiikkiaan ja kumppanuuksiaan.

Lue myös: Pressley Hosbach (tanssija) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Jordyn Jonesin ura

Jones nappasi roolin muissa Disney Channel -suosikeissa, mukaan lukien Bizaardvark ja Shake It Up, mikä antoi Bella Thornelle ja Zendayalle suuret tauot. Jones on esiintynyt myös Betch-ohjelmassa ja pääosassa Brat Networkin Overnights-sarjassa. Hän on näytellyt elokuvissa, kuten Playground Politix, Dance Camp ja Internet Famous Shane Dawsonin ja Tay Zondayn rinnalla.

Jordyn Jonesin faktat

  1. Jonesia ei välttämättä löydetty, kun hän oli fyysisesti enkeleiden kaupungissa.
  2. Sen jälkeen kun Jones näytteli Abby Leen Ultimate Dance Competitionin ensimmäisellä tuotantokaudella 2012, Jones on lisännyt ansioluetteloonsa "laulaja" ja "näyttelijä", ja hän on saanut myös paljon seuraavia vaikuttajana.
  3. Hän on keskittynyt soolouransa, jossa hän laulaa kypsemmistä teemoista, kuten ihmissuhteista, kuten hän selitti Zach Sang Showssa.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Hän tekee valtavan jäljen digitaaliseen tilaan vaikuttajana.

Lue myös: Lexee Smith (tanssija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found