Avielle Janelle Hernandez (Aaron Hernandezin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Vanhemmat, Lapsuus, Faktat

Avielle Janelle Hernandez on julkkislapsi, joka tunnetaan hyvin edesmenneen NFL-pelaajan Aaron Hernandezin ja hänen alakouluikäisen tyttöystävänsä Shayanna Jenkinsin tyttärenä. Lisäksi hän oli amerikkalaisen jalkapallon tiukka pää ja tuomittu murhaaja. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Avielle Janelle Hernandezista eli Aaron Hernandezin tyttären Wikistä, elämästä, iästä, isästä, äidistä, lapsuudesta ja monista muista faktoista hänestä. (Kuvan luotto: Feelepa.com)

Avielle Janelle Hernandez isä ja äiti

Kuka on Avielle Janelle Hernandezin isä ja äiti? Vuonna 2007 Avielle Janellen isä Hernandez alkoi seurustella Shayanna Jenkinsin kanssa, tytön, jonka hän tunsi ala-asteelta lähtien. Heidän tyttärensä Avielle Janelle Hernandez syntyi vuonna 2012. Huolimatta siitä, että hänen vanhempansa eivät olleet koskaan naimisissa, hänen äitinsä otti Hernandezin sukunimen laillisesti vuonna 2015. Lisäksi hänen äitinsä Shayanna Jenkins oli kihloissa Hernandezin kanssa ennen kuin tämä teki itsemurhan vankilassa vuonna 2017. .

Avielle Janelle Hernandez Ikä

Kuinka vanha on Avielle Janelle Hernandez? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. marraskuuta 2012. Tällä hetkellä hän on 07-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Avielle Janelle HernandezWiki/Bio
Oikea nimiAvielle Janelle Hernandez
NimimerkkiAvielle
Kuuluisa AsNBA-pelaaja Aaronin tytär

Hernandez ja Shayanna Jenkins

Ikä07-vuotias
Syntymäpäivä6. marraskuuta 2012
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 3 jalkaa 2 tuumaa
Painonoin 25 kg
Kehon mitatNA
Rintaliivikupin kokoNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
KengännumeroNA
ÄitiShayanna Jenkins
IsäAaron Hernandez
NettovarallisuusNA

Lue myös: Benjamin Keough Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Ura, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Avielle Janelle Hernandezin elämäntarina ja lapsuus

Avielle Janelle Hernandez syntyi erittäin rikkaaseen perheeseen. Kun hän syntyi Aaron Hernandezille vuonna 2012, samana kuukautena, jolloin hänen isänsä ja äitinsä kihlautuivat ja Hernandez osti 1,3 miljoonalla dollarilla, 8 130 neliöjalkaa (755 m2), nelikerroksisen kodin, jossa oli maan alla oleva uima-allas Pohjois-Attleboroughista. Massachusettsissa, jossa perhe asui yhdessä. Myöhemmin hänen äitinsä Jenkins muutti yhteen Hernandezin kanssa vuonna 2011, hänen toisen kauden aikana Patriotsissa. Kun Jenkins huomasi hänen pettävänsä häntä, hän muutti pois, mutta palasi kesällä 2012.

Hernandezin Odin Lloydin murhaa koskevan oikeudenkäynnin aikana väitettiin, että Hernandez oli flirttaillut ja suudellut hänen tytärtään hoitavan lastenhoitajan kanssa. Jenkins todisti oikeudessa, että hän halusi saada heidän suhteensa toimimaan ja että se vaati häntä tekemään kompromisseja joidenkin hänen käytöksensä suhteen. Hän kertoi poliisille, että hän teki ruokaa ja siivosi ja tiesi roolinsa. Hernandez ja Jenkins eivät koskaan menneet naimisiin.

Avielle Janelle Faktat

  1. Hänen isänsä Hernandez oli vankilassa homona äitinsä ja entisen tyttöystävänsä kanssa.
  2. Hänen isänsä syytettiin Odin Lloydin murhasta.
  3. Hänen tätinsä Shaneah Jenkins oli seurustellut Lloydin kanssa tuolloin.
  4. Hän asuu tällä hetkellä äitinsä luona.
  5. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Ryan Curry (Curryn tytär) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, isä, äiti, sisarukset, perhe, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found