Ann-Lorraine Carlsen Nantz (Jim Nantzin entinen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Ann-Lorraine Carlsen Nantz tunnetaan Jim Nantzin entisenä vaimona, joka tunnetaan paremmin nimellä James William Nantz III. Hän on amerikkalainen urheilulähettäjä, joka on työskennellyt National Football Leaguen televisiolähetyksissä. Lisäksi Ann-Lorraine Carlsen Nantz nousi kiistaan, kun hän pyysi suurta summaa, joka on miljoona dollaria elatusapua varten. Jim Nantz myönsi seurusteleneensa 29-vuotiaan naisen kanssa ennen kuin avioero oli lopullinen. Eron jälkeen ensimmäisen vaimonsa Ann-Lorraine Carlsen Nantzin kanssa hän alkoi tavata Courtney Richardsia. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ann-Lorraine Carlsen Nantzin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, avioerosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Ann-Lorraine Carlsen Nantz Pituus ja paino

Kuinka pitkä Ann-Lorraine Carlsen Nantz on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Ann-Lorraine Carlsen Nantzin ikä

Kuinka vanha on Ann-Lorraine Carlsen Nantz? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 50-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Mariette Detotto (Walter Marcadon vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Ann-Lorraine Carlsen Nantz Wikipedia

Ann-Lorraine Carlsen NantzWiki/Bio
Oikea nimiAnn-Lorraine

Carlsen Nantz

NimimerkkiAnn
Kuuluisa AsJim Nantzin entinen vaimo
Ikä50-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero5,5 (USA)
LapsetTytär: Caroline
Aviomies/puolisoJim Nantz (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Ann-Lorraine Carlsen Nantzin ja Jim Nantzin suhde

Kuka on Ann-Lorraine Carlsen Nantzin aviomies? Hän meni naimisiin Jim Nantzin kanssa 16. huhtikuuta 1983, jolloin Jim oli vasta uransa alkuvaiheessa aloittelijana. He erosivat 2. marraskuuta 2009 26 vuoden avioelämän jälkeen. Pariskunta asui Westportissa, Connecticutissa, ja heillä oli yksi lapsi, tytär Caroline. Marraskuussa 2009 Jim Nantz määrättiin maksamaan ex-vaimolleen 916 000 dollaria vuodessa elatusapua ja elatusapua. Nantz myönsi seurusteleneensa 29-vuotiaan naisen kanssa ennen kuin avioero oli lopullinen, vaikka tuomari totesi, että avioliitto heikkeni vuosia aikaisemmin ja "tämä kaukainen tapahtuma ei millään tavalla vaikuttanut avioliiton hajoamiseen". Nantzin kerrottiin tienaavan 7 miljoonaa dollaria vuonna 2009.

Lisäksi 9. kesäkuuta 2012 Nantz meni naimisiin Courtney Richardsin kanssa seremoniassa Pebble Beach Golf Linksissä Pebble Beachissä, Kaliforniassa. Nantzilla ja hänen vaimollaan on vuonna 2014 syntynyt tytär ja vuonna 2016 syntynyt poika.

Lue myös: Dixie Brubaker (Dinesh D’Souzan entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Ann-Lorraine Carlsen Nantzin nettoarvo

Mikä on Ann-Lorraine Carlsen Nantzin nettovarallisuus? Hänen tulonlähdetään ei nautita julkisesti. Lisäksi hänen nettovarallisuutensa arvioidaan olevan yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Ann-Lorraine Carlsen Nantz Faktat

  1. Ann-Lorraine Carlsen Nantz ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  2. Hänen silloinen aviomiehensä Jim on ankkuroinut CBS:n Masters Tournamentin raportteja vuodesta 1989 lähtien ja toiminut pelikohtaisesti CBS:n NFL-sarjan parhaiden pelien julistajana vuodesta 2004.
  3. Ann-Lorrainen tytär Caroline harjoitteli CBS:ssä ja NBC:ssä sekä työskenteli tuotantoharjoittelijana "The Late Show with Seth Meyersin kanssa".
  4. Ann-Lorraine Carlsen Nantz on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän rakastaa viettää vapaa-aikaansa lemmikkikoiran ja tyttärensä kanssa.

Lue myös: Ivana Trump (Donald Trumpin entinen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found