Karina Banda (Journalisti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Karina Banda on meksikolainen toimittaja, juontaja ja televisiopersoona. Hän pärjää hyvin tanssissa ja sosiaalisessa mediassa. Hän nousi tunnetuksi työskennellessään Univision Deportesille. Hän isännöi tällä hetkellä El Gordo y la Flacaa. Tämän lisäksi hän on voittanut myös vuoden 2014 Meksikon Emmy-palkinnon parhaasta viihdetoimittajasta. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Karina Bandan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, aviomiehestä, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Karina Banda Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Karina Banda? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 62 kg tai 134 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Karina Bandan kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Karina Banda Ikä

Kuinka vanha on Karina Banda? Hänen syntymäpäivänsä osuu 21. elokuuta 1988. Hän on 32-vuotias. Hänellä on Meksikon kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Meksikossa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Mona Kosar Abdi (toimittaja) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Bio, Wiki, Faktat

Karina Banda Wiki

Karina BandaWiki/Bio
Oikea nimiKarina Banda
NimimerkkiKarina
Kuuluisa AsToimittaja
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä21. elokuuta 1988
SyntymäpaikkaMeksiko
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusmeksikolainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 62 kg (134 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväCarlos Ponce
Aviomies/puolisoDouglas Riggs
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Karina Banda aviomies

Kuka on Karina Bandan aviomies? Hän on suhteessa Carlos Ponceen elokuussa 2018. Lisäksi pari on nyt kihloissa. Huhutaan myös, että he menivät salaa naimisiin heinäkuussa 2020. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän oli naimisissa Douglas Riggsin kanssa.

Lue myös: Abby Hornacek (toimittaja) Net Worth, Poikaystävä, Treffit, Wiki, Bio, Ura, Faktat

Karina Banda Net Worth

Kuinka paljon nettovarallisuus on Karina Banda? Journalistiura on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD). Hän tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa.

Karina Banda Faktat

  1. Karina Bandalla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Crystal Harper (toimittaja) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Koulutus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found