That Girl Lay Lay (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka tuo Girl Lay Lay on? Hänen oikea nimensä on Alaya High. Ammattimaisesti hänet tunnetaan parhaiten hänen sage-nimellään Lay Lay. Hän on hip hop -artisti, joka mainostettiin tähdeksi nuorimpana naisräpparina, joka on allekirjoittanut levytyssopimuksen Empire Recordsin kanssa. Hänen debyyttisinglensä on nimeltään "Go Lay Lay Go". Äskettäin hän allekirjoitti sopimuksen Nickelodeonin kanssa vuonna 2020. Viritä biografiaa ja tutki lisää That Girl Lay Layn Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, perheestä, poikaystävästä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Tuo Tyttö Lay Lay Age

Kuinka vanha That Girl Lay Lay on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. tammikuuta 2007. Tällä hetkellä hän on 13-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Houstonissa, TX.

Tuo tyttö makasi, pituus ja paino

Kuinka pitkä tuo Girl Lay Lay on? Hän seisoo 4 jalkaa 7 korkealla. Hän painaa noin 34 kg. Hänen ruumiinsa mittoja ei tiedetä. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset.

Tuo tyttö makasiWiki/Bio
Oikea nimiAlaya High
NimimerkkiTuo tyttö makasi
Kuuluisa AsRäppäri, sosiaalisen median tähti
Ikä13-vuotias
Syntymäpäivä28. tammikuuta 2007
SyntymäpaikkaHouston, TX
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
uskontokristinusko
Korkeusnoin 4 jalkaa 7 tuumaa
Painonoin 34 kg
Kehon mitatNA
Rintaliivikupin kokoNA
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero4 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Tuo maallikkotyttöperhe

Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän käy välikouluaan. Tällä hetkellä hän on erittäin keskittynyt uraansa. Lisäksi hän on hyvin lähellä äitiään. Hän jakoi äitienpäivänä Instagramissaan, jonka otsikko kuuluu: "Hyvää äitienpäivää äiti rakastan sinua!!! kiitos kaikesta mitä teet minulle ja kiitos kaikesta, mitä opetat minulle!! Rakastan sinua niin paljon💕Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, olette mahtavia!!!"

Tuo tyttö Mallikko Ura ja nettoarvo

Mikä on That Girl Lay Layn nettoarvo? Hänellä on miljoonia seuraajia thatgirl_laylay44 Instagram-tilillään. Hän edustaa Atlantaa, Georgiaa, vaikka hän kutsuukin Houstonia, Texasia kotikseen. Hänen isänsä tunnetaan Instagramissa nimellä aciehigh_aciehigh44. Aiemmin hän julkaisi freestylen Draken "I'm Upset" -kappaleen päälle. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa siitä, että tyttö makasi

  1. Kuka on That Girl Lay Layn poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.
  2. Vuonna 2017 hän aloitti sosiaalisen median uransa ja alkoi jakaa kuvia Instagramin kautta.
  3. Ensin hän levisi freestyleillään BlocBoy JB:n "Shoot" jälkeen.
  4. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
  5. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
  6. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  7. Hän on sinkku näinä hetkinä.
  8. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  9. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  10. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Rico Nasty (Laulaja) Wikipedia, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Poika, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found