Adam Khoo (yrittäjä) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Vaimo, Ura, Faktat

Adam Khoo Yean Ann on yksi 25 rikkaimman singaporelaisen yrittäjän joukossa, kirjailija, kouluttaja sekä osake- ja valuuttakauppias. Khoo on johtaja ja päävalmentaja Adam Khoo Learning Technologies Groupissa, joka on yksi Aasian suurimmista yksityisistä oppilaitoksista ja joka järjestää koulutusseminaareja yli 80 000 ihmiselle vuosittain 7 maassa. Hänen bisnesintresseihinsä kuuluvat mainonta, yrityskoulutus ja ammattimainen sijoittaminen. Hänelle myönnettiin NUS Business School Eminent Business Alumni -palkinto. Viritä elämäkerta ja tutki lisää hänen nettovarallisuudestaan, pituudestaan, painostaan, urastaan, perheestään, vaimostaan ​​ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Adam Khoo Net Worth

Mikä on Adam Khoon nettovarallisuus? Khoo on seitsemän muun yksityisen yrityksen johtaja. Vuosina 2009–2010 hän toimi myös Singaporen terveyden edistämislautakunnan johtajana. Hän on Nuorten presidenttien järjestön Singaporen ryhmän jäsen, jonka jäsenyyttä voivat käyttää vain alle 50-vuotiaat yritysomistajat, jotka johtavat yrityksiä, joiden vuotuinen liikevaihto on vähintään 9 miljoonaa dollaria. Adam Khoon nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 250 miljoonaa dollaria.

Kiinteistön ja talon nettoarvo: Hän osti asunnon East Coastista 480 000 S$ ja vuokrasi sen noin 3 000 S$:lla vuonna 1998. Hän myi sen 650 000 S$:lla vuonna 2004. Muita hänen omistamiaan kiinteistöjä ovat talo East Coastissa ja asunto Robertson Quayssa.

Adam Khoo Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Adam Khoo? Hän syntyi 8. huhtikuuta 1974 Singaporessa. Hänen isänsä nimi on Vince Khoo ja äidin nimi on Betty L. Khoo-Kingsley. Hänellä on myös sisaruksia. Huonojen tulosten vuoksi peruskoulun päättökokeessa hän ei kelvannut mihinkään kuudesta vanhempansa valitsemasta lukiosta. Lopulta hän ilmoittautui valtion kouluun, Ping Yi Secondary Schooliin, jossa hän läpäisi vain viisi kahdeksasta akateemisesta aineesta ja sijoittui 156. sijalle 160 Secondary 1 Express Stream -opiskelijasta.

Adam Khoo Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Adam Khoo on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 pitkänä tai muuten 1,72 metrin tai 172 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 42-32-37 tuumaa. Hänellä on mustat silmät ja mustat hiukset. Hänen kengänkokonsa on 10 US.

Adam KhooWiki/Bio
Oikea nimiAdam Khoo Yean Ann
NimimerkkiAdam Khoo
Kuuluisa AsLiikemies, Yrittäjä
Ikä46-vuotias
Syntymäpäivä8. huhtikuuta 1974
SyntymäpaikkaSingapore
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 8 tuumaa (1,72 m)
Paino68 kg (149 lbs)
Runkotilastot42-32-37 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
LapsetKelly ja Samantha
puolisoSally Koo-Ong
NettovarallisuusNoin 700 000 dollaria

Adam Khoo vaimo

Kuka on Adam Khoon vaimo? Hän oli naimisissa Sally Koo-Ongin kanssa vuonna 2000. Pariskunnalla oli kaksi lasta, Kelly ja Samantha. Hän palveli Singaporen tasavallan ilmavoimissa ennen opiskelua Singaporen kansallisessa yliopistossa.

Adam Khoo Ura

Khoo valittiin The Executive -lehden 25 rikkaimman alle 40-vuotiaan singaporelaisen joukkoon vuonna 2008. Samana vuonna hänelle myönnettiin NUS Business School Eminent Business Alumni Award -palkinto. Khoo ei usko kuluttajavelan ottamiseen ja mieluummin aloittaa yrityksen ilman pääomaa, maksaa freelance-palkkioita tai osakkeita alussa, kunnes voittoa syntyy. Hän on itsetehty miljonääri.

Faktaa Adam Khoosta

 • Hän tienasi yli 30 miljoonaa dollaria vuodessa seitsemästä yrityksestään.
 • 23-vuotiaana Khoo sai NLP-lisenssinsä Seattlessa, Washingtonissa.
 • Khoon vanhemmat ja opettajat kuvailivat häntä silloin kykeneväksi, mutta laiskaksi, välinpitämättömäksi ja televisiosta riippuvaiseksi.
 • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä miljoonia seuraajia.
 • Hänestä tuli miljonääri 26-vuotiaana.
 • 15-vuotiaana Khoo söi kirjoja Warren Buffetin sijoitustekniikoista.
 • 16-vuotiaana hän alkoi sijoittaa suurimman osan ajastaan ​​ja rahoistaan ​​lukeakseen ja käydäkseen NLP-koulutuksia Yhdysvalloissa.
 • 17-vuotiaana hänestä tuli freelance-motivaatiokouluttaja ja hän alkoi veloittaa 25 Singaporen dollaria opiskelijaa kohti puolen päivän harjoittelusta.
 • 21-vuotiaana Khoo aloitti yhteistyön kolmen NUS-ystävän kanssa ja rekisteröi tapahtumanhallintayrityksen, Creatsoul Entertainmentin.
 • 23-vuotiaana Khoo sai NLP-lisenssinsä Seattlessa, Washingtonissa.
 • 24-vuotiaana hänestä tuli kouluttaja SuperTeenissä, ja hän piti kursseja sellaisille organisaatioille kuin Kiinan kehitysapuneuvostolle (CDAC), Muslim Professionals -järjestölle (AMP), Nanyang Girls' High Schoolille ja Universitas Pelita Harapanille (UPH) Jakartassa.
 • 25-vuotiaana Khoo valmensi parhaita vakuutusasiamiehiä ja markkinointipäälliköitä, jotka ovat kaksi kertaa iäkkäämpiä myynnin lisäämisessä.
 • 26-vuotiaana Khoo ansaitsi ensimmäisen miljoonansa antamalla motivaatiokoulutusta kouluissa ja yrityksissä.

Lue myös: Arnold Schwarzeneggerin elämäkerta, ikä, pituus, paino, Wiki, vaimo: 10 faktaa kehonrakentajasta

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found