Ann Marie Pallan (Robert Trumpin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Ann Marie Pallan on amerikkalainen entinen johtajaassistentti Trump Organisaatiossa. Hänet tunnetaan paremmin Robert Trumpin toisena vaimona ja nyt leskenä. Hän oli amerikkalainen kiinteistökehittäjä ja yritysjohtaja. Hän oli Yhdysvaltain 45. presidentin Donald Trumpin nuorempi veli. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ann Marie Pallanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ann Marie Pallan Pituus ja paino

Kuinka pitkä Ann Marie Pallan on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-32-42 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Ann Marie Pallan Ikä

Kuinka vanha on Ann Marie Pallan? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on 50-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Tiffany Ortiz (David Ortizin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Ann Marie Pallan Wiki

Ann Marie PallanWiki/Bio
Oikea nimiAnn Marie Pallan
NimimerkkiAnn Marie
Kuuluisa AsRobert Trumpin vaimo
Ikä50-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 36-32-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetJoo
Aviomies/puolisoRobert Trump
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Ann Marie Pallan aviomies

Kuka on Ann Marie Pallanin aviomies? Hän oli naimisissa Robert Trumpin kanssa. Hän oli Donald Trumpin nuorempi veli. Tämän lisäksi Trump meni naimisiin toisen vaimonsa Ann Marie Pallanin kanssa tammikuussa 2020. Lisäksi Robert Trump kuoli NewYork-Presbyterian Hospitalissa Manhattanilla seuraavana päivänä, 15. elokuuta 2020, 71-vuotiaana, 11 päivää ennen 72. syntymäpäiväänsä; kuolinsyytä ei ole kerrottu.

Lue myös: Michelle Obama (Barack Obaman vaimo) Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Perhe, Lapset, Faktat

Ann Marie Pallan Net Worth

Mikä on Ann Marie Pallanin nettovarallisuus? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Ann Marie Pallan Faktat

  1. Ann Marie Pallanin aviomies Robert Stewart Trump syntyi Queensissa, New York Cityssä, 26. elokuuta 1948 Fred Trumpille ja Mary Anne MacLeodille.
  2. Robert Trump oli naimisissa kahdesti.
  3. Trump opiskeli Bostonin yliopistossa pääaineenaan taloustiede.
  4. Ann Marie Pallan ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hän on lemmikkieläinten rakastaja.

Lue myös: Rosmah Mansor (Najib Razakin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found