Daveed Diggs (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Daveed Diggs on amerikkalainen näyttelijä, räppäri, laulaja ja lauluntekijä, joka syntyi Oaklandissa, Kaliforniassa, sosiaalityöntekijän Barbaran ja bussikuski Dountes Diggsin pojalle. Hän nousi tunnetuksi vuonna 2015, kun hän aloitti Marquis de Lafayetten ja Thomas Jeffersonin roolit musikaalissa "Hamilton". Hän voitti myös Grammy- ja Tony-palkinnon tästä. Myöhemmin, vuosina 2016-2018, hän näytteli vakaata roolia televisiosarjassa "Black-ish". Hän näytteli myös elokuvissa Wonder vuonna 2017.

Sitten hänen uransa nousi vauhtiin ja sai hänet myös useisiin rooleihin, vuonna 2019 hän esiintyi Velvet Buzzsawissa. Sitten näyttelijä Diggs myös kirjoitti, tuotti ja näytteli vuoden 2018 elokuvassa Blindspotting. Lisäksi hän oli ehdolla parhaan miespääosan Independent Spirit -palkinnon saajaksi. Hän näyttelee Snowpiercerin televisiosovituksessa, kuten vuonna 2020. Viritä elämäkerta!

Daveed Diggsin pituus ja paino

Kuinka pitkä on Snowpiercer-näyttelijä Daveed Diggs? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Lisäksi hän on erittäin suosittu kiharasta ja tyylikkäästä hiustyylistään tyttöfaniensa keskuudessa, mikä saa hänestä näyttämään söpömmältä.

Daveed Diggsin ikä

Kuinka vanha on Black-ish-tähti Daveed Diggs? Tällä hetkellä hän on 38-vuotias. Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. tammikuuta 1982. Hän syntyi Oaklandissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Daveed Diggsin tyttöystävä

Kenen kanssa räppäri Daveed Diggs seurustelee nyt? Tällä hetkellä hän on romanttisessa suhteessa laulaja ja näyttelijä Emmy Raver-Lampmanin kanssa. He tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2015 Hamiltonin kuvauksissa. Tämä ihastuttava pariskunta aloitti seurustelun loppuvuodesta 2019. He julkaisevat usein toisiaan omilla sosiaalisen median tileillään. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän on seurustellut näyttelijä Emmy Raverin ja Jalene Goodwinin kanssa.

Lue myös: Emmy Raver-Lampman (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Poikaystävä, Pituus, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Daveed Diggsin perhe

Hän syntyi ja kasvoi Oaklandissa, Kaliforniassa. Hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen äitinsä on juutalainen ja hänen isänsä on afroamerikkalainen. Hän kasvoi veljensä rinnalla. Koulutukseltaan hän suoritti teatterin tutkinnon Brownin yliopistosta vuonna 2004. Valmistuttuaan hän työskenteli sijaisopettajana.

Daveed Diggsin ura

Valmistuttuaan yliopistosta hän muutti Oaklandiin ja aloitti kokeellisen hip-hop-ryhmäleikkeen, jossa hän oli emcee. Hän oli myös osa hip hop -parannusryhmää Freestyle Love Supremea Lin-Manuel Mirandan kanssa. Hän esiintyi Leslie Odom Jr.:n rinnalla Broadwayn Hamilton-tuotannossa. Hänellä on ollut toistuvia rooleja sarjoissa The Get Down, Black-ish ja Unbreakable Kimmy Schmidt. Hän toimi myös ABC-sarjan "The Mayor" vastaavana tuottajana. Lisäksi hänen Hollywood-elokuvadebyyttinsä Disneyn animaatioelokuvassa Zootopia, jolle hän kirjoitti ja esitti "Parlez Vous Rapin".

Daveed Diggsin nettoarvo

Kuinka paljon Daveed Diggsin arvo on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 8 miljoonaa dollaria. Näytteleminen ja laulaminen ovat hänen ensisijainen tulonlähde. Vuoden 2012 tienoilla Lin-Manuel Miranda kutsui Diggsin lukemaan ja kuulemaan Hamiltonin varhaisia ​​versioita. Diggs teki vaikutuksen Mirandan demoista ja intohimosta projektia kohtaan, ja hän näki, että konsepti oli mahdollinen rap-musiikkimedian käyttö.

Daveed Diggs Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiDaveed Daniele Diggs
NimimerkkiDaveed
Ikä38 vuotta vanha
Syntymäpäivä24. tammikuuta 1982
AmmattiNäyttelijä, räppäri, laulaja, lauluntekijä
KuuluisaVoitti sekä Grammy- että Tony-palkinnon
SyntymäpaikkaOakland, Kalifornia, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysAfrikkalais-amerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontojuutalainen
SukupuoliUros
ZodiacVesimies
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'10"

Senttimetrit: 177 cm

Mittarit: 1,77 m

PainoPaino: 57 kg

Paunaa: 127 lbs

Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

40-32-37 tuumaa
Hauislihaksen koko20 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero8 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 8 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
TyttöystäväEmmy Raver-Lampman
Ex tyttöystävä1. Emmy Raver

2. Jalene Goodwin

Vaimo / puolisoEi mitään
Lapset?NA
PoikaEi mitään
TytärEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoTeatterin tutkinto Brownin yliopistosta
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempinäyttelijäBrad Pitt
SuosikkinäyttelijäEmma Watson
LempiväriOranssi
Suosikkikeittiöitalialainen
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdePeru
HarrastuksetRatsastus, matkustaminen ja valokuvaus
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter

Daveed Diggsin tosiasiat

  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  • Hänen Instagram-biografiansa lukee "kirjoitan rap-kappaleita".
  • Näyttelijän ja laulajan lisäksi hän on myös hyvä urheilussa ja hän on myös menestynein ratajuoksija, joka rikkoi Rhode Islandin yliopiston kaikkien aikojen ennätyksen 110 metrin aitajuoksussa 14,21 sekunnissa toisen vuoden aikana.
  • Hamilton on nyt saatavilla Disney+:ssa – alkaen 5,99 puntaa kuukaudessa.
  • Snowpiercer on nyt saatavilla myös Netflixissä.

Lue myös: Brett Gray (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Tyttöystävä, Treffit, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit