Kuka on Brooke Monk? Wikipedia, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Brooke Monk? Hän on tunnettu TikTok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi kuuluisuuteen TikTok-tilistään, jolle hän lataa Lip sync- ja tanssisisältönsä. Hän mainostettiin kuuluisuuteen lähettäessään lyhyitä videoitaan brookemonk_ TikTok -tililleen. Suurin osa hänen videoistaan ​​sisältää keskiverto lukiolaisille sopivaa sisältöä. Hänellä on alustalla yli 10 miljoonaa fania. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Brooke Monkin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheestä, urasta, nettoarvosta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Brooke Monkin pituus ja paino

Kuinka pitkä on Brooke Monk? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Punainen on hänen suosikkivärinsä.

FlightReactsWiki/Bio
Oikea nimiBrooke Monk
NimimerkkiBrooke
Kuuluisa AsTikTok Star, sosiaalisen median tähti
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä31. tammikuuta 2003
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kuvatilastotnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Brooke Monk Age

Kuinka vanha on Brooke Monk? Hän syntyi 31. tammikuuta 2003 Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä hän on 17-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen isänsä ja äitinsä tiedot eivät ole julkisia. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on neljä sisarta ja hän on keskimmäinen lapsi.

Brooke Monkin poikaystävä

Kuka on Brooke Monkin nykyinen poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa työskennellä Hollywoodissa näyttelijänä.

Brooke Monkin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Brooke Monkin nettovarallisuus on? Hän isännöi fanien Q&A-tilaisuutta omalla YouTube-kanavallaan marraskuussa 2019. Hän ansaitsi yli 4 miljoonaa katselukertaa huhtikuun 2020 TikTok-videolla, jossa hän matki vanhempiaan yrittäessään tulkita meemiä. Hän suunnitteli iPhone-kuoren varhaisessa TikTokissa. Ystävät ovat kertoneet hänelle, että hän muistuttaa Brooke Hylandia Dance Momsista. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).

Faktoja Brooke Monkista

  1. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  2. Hän oli lapsuudesta lähtien erittäin intohimoinen näyttelemiseen ja tanssimiseen.
  3. Hän on innokas rakastaja ja hänellä on myös kaksi lemmikkikoiraa.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään varsinkin silmujen kanssa.
  5. Hän ylläpitää myös omaa YouTube-kanavaansa, jolla hänellä on kunnolliset tilaajat.
  6. Hänen YouTube-kuvauksensa kuuluu seuraavasti: "Olen 17-vuotias kristitty teini, joka yrittää selvittää, mitä tehdä elämälläni kuten kaikki muutkin 🙂 Olet luultavasti täällä tiktok tbh:sta".
  7. Hänellä on 329 K+ tilaajaa YouTube-kanavallaan elokuussa 2020.
  8. Hän liittyi YouTubeen 30. heinäkuuta 2019, ja tähän mennessä hänellä on kanavallaan yhteensä 3 130 338 katselukertaa.
  9. Lisäksi hänellä on yli miljoona seuraajaa Instagram-tilillään elokuussa 2020.
  10. Hän on myös aktiivinen Snapchatissa, jossa hänen käyttäjätunnuksensa on "brookemonk03".

Lue myös: Riley Hubatka (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit