Kuka on ruumismies? Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettoarvo, Faktat

Corpse Husband on amerikkalainen YouTube-käyttäjä, jonka kotipaikka on San Diego, Kalifornia. Hänet tunnetaan parhaiten syvästä, erottuvasta äänestä, joka tekee kauhutarinoidensa lukemisesta kuulijalle viihdyttävää ja pelottavaa. Hän on myös YouTube-kanavan Horror Narration Channels -kanavan jäsen. Hän lukee mieluummin oikeita kauhutarinoita, olivatpa ne hänen tilaajiensa lähettämiä tai alikirjoituksista, kuten LetsNotMeet ja NoSleep. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää ruumiinmiehen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Ruumismiehen ikä

Kuinka vanha Corpse Husband on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. elokuuta 1997. Tällä hetkellä hän on 23-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi San Diegossa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Ruumismiehen pituus ja paino

Kuinka pitkä ruumismies on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Kuka on ruumismies?

Kuka on ruumismies? Kukaan ei tiedä miltä Corpse Husband näyttää, paitsi läheiset ystävät ja tietyt YouTube-käyttäjät, koska hän ei ole paljastanut kasvoja. Vaikka hän väittää, että hänen YouTube-profiilikuvansa näyttää paljon häneltä puolinaamion lisäksi.

Ruumis aviomiesWiki/Bio
Oikea nimiRuumis aviomies
NimimerkkiVain ruumis
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä8. elokuuta 1997
SyntymäpaikkaSan Diego, CA
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 700 000 dollaria (USD)

Lue myös: Sophie Michelle (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Ruumismiehen tyttöystävä

Kuka on Corpse Husbandin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Corpse Husband -ura ja nettovarallisuus

Mikä on Corpse Husbandin nettovarallisuus? Corpse Husbandin suosikkivideopelejä ovat Rocket League, CS:GO ja Fallout. Hän soittaa niitä omana aikanaan, kun hän ei tee videoita. Hän yleistyi yhdellä varhaisimmista videoistaan. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 700 000 dollaria (USD).

Faktat ruumiin aviomiehestä

  1. Hän on vegaani.
  2. Hänellä on GERD (gastroesofageaalinen refluksitauti).
  3. Hänellä oli tuntemattoman nimen pelikanava, jolla oli vain noin 200 tilaajaa.
  4. Hän tallentaa tarinoita pääasiassa öisin, kun on hiljaista.
  5. Muutaman viime vuoden aikana Corpse Husbandille on kehittynyt tuskallinen TMJ/TJD, mutta se on parantunut ajan myötä.
  6. Musta on hänen lempivärinsä.
  7. Hänellä on erillinen huone videoiden tallentamista varten.
  8. Hän on puoliksi meksikolainen, joista suurin osa on syntyperäisiä ja puoliksi irlantilaisia.
  9. Hänellä on uusi pelikanava nimeltä "CORPSE Husband Gaming & Clips".
  10. Hän asuu asunnossa, jossa hän oli ensin silloisen tyttöystävänsä kanssa, kunnes he erosivat, jolloin hän asuu nyt yksin.

Lue myös: Roman Atwood (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit