Luettelo vuoden 2020 10 eniten tuottavista animaatioelokuvista

1/10

Leijonakuningas (2019 remake)

Oletko tuonut lippusi #TheLionKingiin? Leijonakuningas on 2019 amerikkalainen musiikkielokuva, jonka on ohjannut ja tuottanut Jon Favreau, kirjoittanut Jeff Nathanson ja tuottanut Walt Disney Pictures. Leffa toimii toimittaja Mark Livolsin viimeisenä kirjana, ja se on omistettu hänen muistolleen. Sen arvioitu budjetti on noin 260 miljoonaa dollaria, ja se on yksi kalleimmista koskaan tehdyistä elokuvista. Se on tuottanut maailmanlaajuisesti yli 1,6 miljardia dollaria. Se ohitti Frozenin ja tuli kaikkien aikojen eniten tuottaneeksi animaatioelokuvaksi. Se on myös vuoden 2019 toiseksi tuottoisin elokuva ja kaikkien aikojen seitsemänneksi eniten.

2/10

Jäätynyt II

Frozen2 suoratoistaa nyt Disney+:ssa ja Disney+ Hotstarissa. Koe suosikkikappaleesi uudestaan ​​#Frozen2:lla. Frozen II, joka tunnetaan myös nimellä Frozen 2, on Walt Disney Animation Studiosin tuottama yhdysvaltalainen 3D-tietokoneanimoitu musiikkifantasiaelokuva 2019. Tarina pyörii Elsan, Annan, Kristoffin, Olafin ja Svenin ympärillä, jotka lähtevät matkalle Arendellen valtakuntansa ulkopuolelle löytääkseen Elsan maagisten voimien alkuperän ja pelastaakseen heidän valtakuntansa salaperäisen äänen jälkeen, joka huutaa Elsaa. Se oli kaikkien aikojen eniten tuottanut animaatioelokuva, ja se tuotti maailmanlaajuisesti 1,45 miljardia dollaria, mikä teki siitä vuoden 2019 kolmanneksi tuottoisimman elokuvan, kaikkien aikojen toiseksi eniten tuottaneen animaatioelokuvan ja 10. tuottoisimman elokuvan. kaikkien aikojen.

3/10

Jäätynyt

Vuonna 2013 Frozen julkaistiin. Se oli amerikkalainen 3D-tietokoneanimoitu musiikillinen fantasiaelokuva ja on Disneyn 53. animaatioelokuva, joka on saanut inspiraationsa Hans Christian Andersenin sadusta "Lumikuningatar". Frozen sai ensi-iltansa El Capitan -teatterissa Hollywoodissa, Kaliforniassa, 19. marraskuuta 2013. Elokuva saavutti myös merkittävää kaupallista menestystä, sillä se ansaitsi maailmanlaajuisesti lipputulot 1,280 miljardia dollaria, mukaan lukien 400 miljoonaa dollaria Yhdysvalloissa ja Kanadassa ja 247 miljoonaa dollaria Japanissa.

4/10

Uskomattomat 2

Esitysaika! Se on Ihmeperhe 2!

Superperhe saapui teattereihin ensimmäisen kerran vuonna 2018. Se on amerikkalainen tietokoneanimoitu supersankarielokuva, jonka on tuottanut Pixar Animation Studios ja julkaissut Walt Disney Pictures. Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Brad Bird, ja se on jatkoa vuonna 2004 julkaistulle The Incredibles -elokuvalle. Elokuva sai suurelta osin myönteisiä arvosteluja ja kiitosta animaatiostaan, huumoristaan ​​ja musiikillisista partituureistaan. Elokuva tienasi avausviikonloppunaan 182,7 miljoonaa dollaria, mikä teki parhaan animaatioelokuvadebyytin ennätyksen, ja se on tuottanut maailmanlaajuisesti yli 1,2 miljardia dollaria, mikä tekee siitä neljänneksi eniten tuottoisen elokuvan 2018, neljänneksi eniten tuottaneen animaatioelokuvan.

5/10

Minions

Minions on vuoden 2015 yhdysvaltalainen tietokoneanimoitu 3D-komediaelokuva. Elokuvan on tuottanut Illumination Entertainment for Universal Pictures, sen ohjasivat Pierre Coffin ja Kyle Balda, käsikirjoittivat Brian Lynch ja tuottivat Chris Meledandri ja Janet Healy. Elokuva on tuottanut maailmanlaajuisesti yli 1,1 miljardia dollaria (ylittää kaikki Despicable Me -elokuvat), mikä tekee siitä viidenneksi eniten tuottoa tuottavan elokuvan vuonna 2015, kaikkien aikojen 21. tuottoisimman elokuvan, viidenneksi eniten tuottaneen animaatioelokuvan ja eniten tuottava ei-Disney-animaatioelokuva. Minions: The Rise of Gru julkaistaan ​​2. heinäkuuta 2021, jatko-osa.

6/10

Toy Story 4

Onnittelut #ToyStory4:lle parhaan animaatioelokuvan Oscarin voittamisesta!

Toy Story 4 on 2019 amerikkalainen tietokoneanimoitu komedia, jonka on tuottanut Pixar Animation Studios Walt Disney Picturesille. Elokuvan on ohjannut Josh Cooley. Elokuva sai ensi-iltansa 11. kesäkuuta 2019 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Se julkaistiin Yhdysvalloissa 21. kesäkuuta 2019 RealD 3D-, Dolby Cinema- ja IMAX-muodoissa. Se on tuottanut maailmanlaajuisesti 1,073 miljardia dollaria, ja siitä on tullut franchising-sarjan tuottoisin osa, kahdeksas tuottoisin elokuva vuonna 2019, 30. kaikkien aikojen tuottoisin elokuva ja viidenneksi tuottoisin animaatioelokuva kaikkien aikojen teatterissa. juosta. Se sai positiivisia arvosteluja tarinastaan, huumoristaan, tunteistaan, partituuristaan, animaatiostaan ​​ja esityksistään. Se voitti Critics' Choice Movie Award -palkinnon parhaasta animaatioelokuvasta ja Producers Guild of America -palkinnon parhaasta animaatioelokuvasta. 92. Oscar-gaalassa se oli ehdolla parhaasta alkuperäiskappaleesta ja voitti parhaan animaatioelokuvan.

7/10

Toy Story 3

Toy Story 3 on vuoden 2010 yhdysvaltalainen tietokoneanimoitu komedia, jonka on tuottanut Pixar Animation Studios Walt Disney Picturesille. Se oli ensimmäinen animaatioelokuva, joka tuotti yli miljardi dollaria lippumyynnistä maailmanlaajuisesti, ja siitä tuli vuoden 2010 tuottoisin elokuva sekä Pohjois-Amerikassa että maailmanlaajuisesti ja neljänneksi eniten tuottavin elokuva julkaisuhetkellään. kaikkien aikojen tuottoisin animaatioelokuva, se on yksi kaikkien aikojen kalleimmista elokuvista ja Pixarin eniten tuottavin elokuva, kaikki ennätykset olivat julkaisuhetkellä.

8/10

Vihollinen minä 3

Despicable Me 3 on vuoden 2017 yhdysvaltalainen tietokoneanimoitu komedia, jonka on tuottanut Illumination for Universal Pictures ja ohjannut Pierre Coffin ja Kyle Balda. Elokuva sai ristiriitaisia ​​arvosteluja kriitikoilta ja tuotti yli miljardi dollaria maailmanlaajuisesti, tehden siitä neljänneksi eniten tuottoa tuottavan elokuvan 2017, eniten tuottaneen Despicable Me -elokuvan, kahdeksanneksi tuottoisimman animaatioelokuvan kautta aikojen ja 38. kaikkien aikojen tuottoisin elokuva. Se on Illuminationin toinen elokuva, joka on tuottanut yli miljardi dollaria vuoden 2015 Minionsin jälkeen, ja siitä tulee ensimmäinen animaatiosarja, joka on tehnyt niin.

9/10

Dorya etsimässä

Finding Dory on vuoden 2016 yhdysvaltalainen 3D-tietokoneanimoitu seikkailuelokuva, jonka on tuottanut Pixar Animation Studios ja julkaissut Walt Disney Pictures. Kriitikot ottivat elokuvan hyvin vastaan, ja se tuotti maailmanlaajuisesti yli miljardi dollaria. Siitä tuli toinen miljardi dollaria tuottanut Pixar-elokuva vuoden 2010 Toy Story 3:n jälkeen, joka on vuoden 2016 kolmanneksi tuottoisin elokuva ja kaikkien aikojen 22. tuottoisin elokuva. sen teatterin aika.

10/10

Zootopia

Vuoden 2016 yhdysvaltalainen 3D-tietokoneanimoitu komediaelokuva[7], jonka on tuottanut Walt Disney Animation Studios. Se on 55. Disney-animaatioelokuva, jonka ovat ohjanneet Byron Howard ja Rich Moore. Se avasi ennätykselliset lipputulot useissa maissa ja ansaitsi maailmanlaajuisesti yli miljardin dollarin, mikä teki siitä neljänneksi eniten tuottaneen elokuvan vuonna 2016. Elokuva ansaitsi lukuisia tunnustuksia; American Film Institute valitsi sen vuoden 2016 kymmenen parhaan elokuvan joukkoon, ja se sai Oscarin, Golden Globen, Critics' Choice Movie Awardin ja Annie-palkinnon parhaana animaatioelokuvana.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found