Alexandra Botez (Twitch Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Ura, Faktat

Alexandra Botez on amerikkalainen YouTuber- ja Twitch-striimaaja, joka on suosittu pelisisällöstään. Hänellä on suurin fanikunta Twitchissä. Hänet tunnetaan suosittujen pelien, kuten Minecraftin, The Sims 4:n ja Stardew Valleyn, suoratoistosta. Hänellä on yli 600 000 tilaajaa botezlive Twitch -kanavallaan. Alexandran mukaan hän aloitti suoratoiston, koska hän haluaa levittää positiivisuutta ja saada muut hymyilemään. Videon suoratoiston ohella hän on myös opiskelija, joka jatkaa opintojaan. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Alexandra Botezin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, suhteesta, treffeistä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Alexandra Botezin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Alexandra Botez? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. syyskuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Dallasissa, TX. Hän ei ole paljoa paljastanut lapsuudestaan ​​tai vanhemmistaan. Hän on saavuttanut merkittävää suosiota, sillä hänellä on myös sisaruksia. Hänen sisarensa Andrea esiintyy usein hänen YouTube-kanavallaan. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän valmistui Stanfordin yliopistosta vuonna 2017.

Alexandra Botez Pituus ja paino

Kuinka pitkä Alexandra Botez on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Alexandra Botezin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Alexandra-Botez-ikäinen

Lue myös: Novaruu (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Alexandra Botez Wiki

Alexandra BotezWiki/Bio
Oikea nimiAlexandra Botez
NimimerkkiAlexandra
Kuuluisa AsTwitch Star, Youtuberi,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä24. syyskuuta 1995
SyntymäpaikkaDallas, TX
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuus300 000 dollaria (USD)

Alexandra Botez Deittailu, suhde ja poikaystävä

Kuka on Alexandra Botezin poikaystävä? Hän ei ole vielä naimisissa, eikä hänellä ole miestä toistaiseksi. Alexandra Botez on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa poikaystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa.

Alexandra-Botez-treffit

Lue myös: Jon Zherka (Twitch Streamer) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Alexandra Botezin ura ja nettoarvo

Mikä on Alexandra Botezin nettovarallisuus? Hän on saavuttanut huomattavan suosion esiintyessään Twitchissä. Hänellä on BotezLive YouTube-kanava, jonne hän on julkaissut shakkivideoita sekä vlogeja. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 300 000 dollaria (USD).

Alexandra-Botez-faktoja

Alexandra Botezin tosiasiat

 1. Alexandra Botezilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
 2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
 3. Hän on ansainnut yli 300 K+ seuraajaa Instagramissa.
 4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
 5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
 6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
 7. Sen lisäksi, että Alexandralla on yksi kuumimmista vartaloista, hän on vastustamattoman viehättävä.
 8. Hänellä on terävät piirteet ja kaunis iho.
 9. Hänellä on monia nuoria naisia, jotka pitävät häntä roolimallinaan ja noudattavat hänen ruokavaliotaan ja päivittäistä ohjelmaa huolellisesti.
 10. Hän on kiitollinen faneistaan ​​ja saamastaan ​​miesten huomiosta.
 11. Hän työskentelee kuitenkin todella kovasti pitääkseen itsensä kunnossa, koska työ ei tule helposti ja siksi hän viettää joka päivä noin 2 tuntia kehonsa kiinteyttämiseen.
 12. Hän on nöyrä, kun fanit tulevat hänen luokseen kadulla ja sallivat heidän ottaa niin monta kuvaa kuin haluavat, sillä se antaa hänelle iloa tehdä muita onnelliseksi.

Lue myös: Emiru (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit