Lewis Capaldi (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Lewis Capaldi on skotlantilainen laulaja-lauluntekijä. Hänen singlensä ”Someone You Loved” nousi Ison-Britannian sinkkulistan kärkeen ja oli ehdolla 62. vuosittaisen Grammy-palkinnon saajaksi vuoden kappaleeksi ja voitti vuoden 2020 Brit Award -palkinnon vuoden kappaleeksi. Lisäksi hänen kappaleestaan ​​”Someone You Loved” oli tullut myös brittiläisen artistin kaikkien aikojen pisin 10 Britannian single. Kaiken tämän lisäksi Lewis Capaldi oli myös ehdolla Critics’ Choice Award -palkinnon saajaksi vuoden 2019 Brit Awardsissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää laulaja Lewis Capaldin Wikistä, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, iästä, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lewis Capaldi Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Lewis Capaldi on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 67 kg tai 147 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Lewis Capaldin ikä

Kuinka vanha on Lewis Capaldi? Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. lokakuuta 1996. Tällä hetkellä hän on 24-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Glasgow'ssa, Skotlannissa. Hänellä on Skotlannin kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lewis CapaldiWiki/Bio
Oikea nimiLewis Marc Capaldi
NimimerkkiLewis Capaldi
Kuuluisa AsLaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä7. lokakuuta 1996
SyntymäpaikkaGlasgow, Skotlanti
SyntymämerkkiVaaka
KansallisuusSkotlantilainen
EtnisyysSekoitettu (skotlantilainen, irlantilainen ja italialainen

syntyperä)

Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 67 kg (147 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväCatherine Halliday
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Lewis Capaldi tyttöystävä

Kuka on Lewis Capaldin tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Catherine Hallidayn kanssa. Lisäksi leviää uutinen, että Lewis Capaldi "eroa tyttöystävästään Catherine Hallidaysta" seitsemän kuukauden jälkeen: "Ei kovia tunteita".

Lue myös: Catherine Halliday (Lewis Capaldin tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Faktat

Lewis Capaldin nettoarvo

Kuinka paljon Lewis Capaldin nettovarallisuus on? Hänet valittiin Vuoden läpimurtoartistiksi Scottish Music Awardsissa 2017. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 12 miljoonaa dollaria (USD).

Lewis Capaldin perhe ja varhainen elämä

Capaldi on nuorin neljästä lapsesta. Hänen äitinsä on sairaanhoitaja ja isänsä kalakauppias. Koulutuksensa mukaisesti Capaldi kävi koulua St. Kentigern's Academyssa Blackburnissa West Lothianissa. Vuonna 2016 hän valmistui valmistumisestaan. Hänellä on musiikin HND-tutkinto New College Lanarkshiresta, Motherwellistä. Capaldi on peräisin skotlantilaisista, irlantilaisista ja italialaisista sukujuurista. Lisäksi syyskuussa 2020 Capaldi muutti pois vanhempiensa talosta Bathgatesta ja osti maalaistalon Castlehillistä lähellä Glasgow'ta.

Lewis Capaldin ura

Capaldi oppi soittamaan rumpuja ja kitaraa, kun hän oli kaksivuotias, ja aloitti musiikillisen uransa laulamalla pubeissa 9-vuotiaana. 17-vuotiaana hän oli sitoutunut musiikin uraan. 18-vuotiaana hänen managerinsa Ryan Walter löysi hänet iPhone-tallenteen kautta, joka Capaldi oli tallentanut hänen makuuhuoneessaan ja oli ladannut hänen SoundCloud-tililleen. Hänen Bloom EP:n tuotti Grammy-palkittu tuottaja Malay.

Lewis Capaldin tosiasiat

  1. Hän on jalkapallofani ja tukee kotikaupunkinsa Celticiä.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  3. Hänet tunnetaan parhaiten sosiaalisen median läsnäolostaan, erityisesti humoristisista, ruman suuisista videoistaan.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Teddy Swims (laulaja) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found