Tyler Ashton Zaryki (TikTok Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Kuka on Tyler Ashton Zaryki? Hän on amerikkalainen TikTok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan parhaiten ainutlaatuisista muokkauksistaan, joissa usein vaihdetaan asuja ja autoja nopeasti. Hänet tunnetaan myös huulten synkronointivideoistaan ​​TikTok-tilillään. Tämän lisäksi hän on kerännyt miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Tyler Ashton Zarykin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Tyler Ashton Zaryki Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Tyler Ashton Zaryki? Hän seisoo 5 jalkaa 5 tuuman korkeudella tai muuten 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Tyler Ashton Zaryki Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Tyler Ashton Zaryki? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. lokakuuta 2002. Tällä hetkellä hän on 17-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen äitinsä nimeä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nathan. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Tyler Ashton ZarykiWiki/Bio
Oikea nimiTyler Ashton Zaryki
NimimerkkiTyler
Kuuluisa AsTikTok Star, sosiaalisen median tähti
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä16. lokakuuta 2002
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 200 000 dollaria (USD)

Tyler Ashton Zarykin tyttöystävä

Kuka on Tyler Ashton Zarykin tyttöystävä? Hän ei ole antanut oivalluksia romanttisesta elämästään. Hän on tällä hetkellä sinkku. Hän työskenteli myös muun TikTok-tähden Ashley Newmanin kanssa ja jakoi valokuvia ja videoita myös hänen kanssaan.

Tyler Ashton Zarykin ura ja nettoarvo

Mikä on Tyler Ashton Zarykin nettovarallisuus? Hän on amerikkalainen sosiaalisen median tähti ja TikToker. Kesäkuussa 2019 hän jakoi ensimmäisen viestinsä ja hyvin pitkällä aikavälillä. Hänet tunnetaan myös veneen omistamisesta ja jakaa kuvia hänestä ja purjehtimisesta Instagramissaan. Hän avasi YouTube-kanavan nimeltä Tylerashtonn vuonna 2020. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Faktoja Tyler Ashton Zarykista

  1. Wiki & Bio: Hänen isänsä ja äitinsä tiedot eivät ole julkisia.
  2. Hänellä on miljoonia tilaajia Instagram-tilillään.
  3. Hän pyörittää omaa YouTube-kanavaansa ja keräsi siellä lyhyessä ajassa miljoonia tilaajia.
  4. Keltainen on hänen lempivärinsä.
  5. Hän on lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Quinton Griggs (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit