Sam Hurley (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Sam Hurley on tunnettu amerikkalainen TikToker- ja sosiaalisen median tähti, joka tunnetaan poikkeuksellisen raakoina, hauskoina ja joskus jopa ylivoimaisina kuuden sekunnin videoina, jotka ovat saaneet tuhansia lahjakkaita nuoria kuuluisuuteen. Yksi tällainen lahjakkuus on Sam Hurley, hänen eksentrinen persoonallisuutensa. Hän on esittänyt TikTok-tilillään ystäviä, kuten Josh Richards ja Jaden Hossler. Hänestä tuli valtava sensaatio suositussa TikTok-tähdessä. Hän alkoi pian kiinnittää huomiota myös TikTokissa yli 3,8 miljoonalla seuraajalla. Samista on tullut suuri sosiaalisen median tähti nykyajan nuorten keskuudessa ja 170 000 tilaajaa Youtubessa. Hänen seuraajansa voivat olla yhteydessä häneen myös "Snapchatissa" ja "Facebookissa". Kaiken huipuksi tämä nuori poika on juuri aloittanut uransa ja hänellä on edessään valtavat mahdollisuudet. Viritä elämäkertaan ja tutustu Sam Hurleyn Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Sam Hurley Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Sam Hurley? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Sam Hurley Ikä

Kuinka vanha on Sam Hurley? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. syyskuuta 2003. Hän on 17-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Texasissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Sam Hurley tyttöystävä

Kuka on Sam Hurleyn tyttöystävä? Hän on suhteessa tytön kanssa, jonka nimeä ei tunneta julkisesti. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tiedetä.

Lue myös: Claire Drake (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Sam Hurley Wiki

Sam HurleyWiki/Bio
Oikea nimiSam Hurley
NimimerkkiSam
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä1. syyskuuta 2003
SyntymäpaikkaTexas
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 39-28-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Sam Hurleyn nettoarvo

Mikä on Sam Hurleyn nettovarallisuus? Ura sosiaalisessa mediassa on hänen ensisijainen tulonlähde. Sam Hurleyn tiedetään olevan sosiaalisen median tähti, joka ei koskaan peräänny napsauttamalla kuvaa tai kahta fanien kanssa kaduilla tai ostoskeskuksissa. Hän antaa heille tunnustusta siitä, että hän teki hänestä suositun henkilön, joka hän on, ja sanoo tiesi, että hänen menestyksensä saavutti huippunsa, kun ihmiset kerääntyivät häneltä kuviin ja nimikirjoituksiin. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Tyler Ashton Zaryki (TikTok Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Sam Hurleyn ura

Sam Hurley julkaisee erilaisia ​​vlogeja ja tekee myös kepposia YouTube-kanavallaan. Hän pitää haasteista ja seikkailuista ja viettää suurimman osan ajastaan ​​videoiden editoimiseen ja kuvausten välillä jongleeraamiseen. Hän on myös musiikin ystävä, ja laulaminen on yksi hänen harrastuksistaan. Hän oli kasvaessaan urheilija. Hän pitää myös pesäpallon ja koripallon pelaamisesta.

Sam Hurleyn perhe

Sam Hurleyn isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänen äitinsä nimi on Kristy Hurley. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi veljeä, Hootie ja Turner. Koulutukseltaan Sam on hyvin koulutettu.

Sam Hurley tosiasiat

  1. Sam Hurley on hyvin lähellä äitiään ja jakoi usein kuvia äitinsä kanssa sosiaalisessa mediassa.
  2. Elokuussa 2020 hän jakoi kuvia äidistään TikTok-tilillään.
  3. Hänen tyttöystävänsä esiintyi hänen elokuun 2020 videossaan.
  4. Hänen TikTok-käyttäjänimensä on Sam Hurley.
  5. Hän rakastaa koripallon pelaamista.
  6. Hänen harrastuksiaan ovat kitaransoitto ja tanssiminen.
  7. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja rakastaa vuorovaikutusta fanien kanssa.
  8. Punainen on hänen lempivärinsä.
  9. Hän jakaa selfieitä Sam Hurley Instagram-tilillään.
  10. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä ja hänellä on myös kaksi lemmikkikoiraa.

Lue myös: Josh Hewitt (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit