Anne Steves (Rick Stevesin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Avioliitto, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Anne Steves? Hän on amerikkalainen sairaanhoitaja, aktivisti ja tunnetaan paremmin Rick Stevesin vaimona. Lisäksi hänen miehensä Rick Steves on amerikkalainen matkakirjailija, kirjailija, aktivisti ja televisiopersoona. Hänen matkustusfilosofiansa rohkaisee ihmisiä tutustumaan vähemmän turistetuille kohteille ja uppoutumaan paikallisten ihmisten elämäntyyliin. He seurustelivat useita vuosia ennen kuin pari solmi keskenään. Pariskunta on myös siunattu kahdella lapsella nimeltä Andy ja Jackie. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Anne Stevesin Wikistä, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, iästä, avioliitosta, aviomiehestä, lapsista, nettoarvosta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Anne Steves Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Anne Steves on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Anne Stevesin ikä

Kuinka vanha on Anne Steves? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Tällä hetkellä hän on 50-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Anne StevesWiki/Bio
Oikea nimiAnne Steves
NimimerkkiAnne
Kuuluisa AsRick Stevesin vaimo
Ikä50-vuotias
SyntymäpäiväEi tunnettu
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
LapsetAndy ja Jackie
Puoliso/AviomiesRick Steves
NettovarallisuusNoin 300 000 dollaria (USD)

Anne Steves Avioliitto, aviomies ja lapset

Kuka on Anne Stevesin aviomies? Hän on naimisissa Rick Stevesin kanssa. Steves on norjalaista syntyperää. Hän oli naimisissa Anne Stevesin kanssa vuoteen 2010 asti, jolloin he erosivat. He ovat kahden aikuisen lapsen vanhempia. Heidän poikansa Andy Steves seurasi isänsä jalanjälkiä ja perusti oman matkatoimiston Weekend Student Adventures Europen ja kirjoitti Andy Stevesin Europe: City-Hopping on a Budget. Steves viettää noin kolmanneksen joka vuosi Euroopassa oppaiden tutkimiseen ja tv-ohjelmien kuvaamiseen. Hänen kotinsa on edelleen Edmondsissa Washingtonissa, jossa hän on asunut vuodesta 1967.

Anne Steves Net Worth

Mikä on Anne Stevesin nettovarallisuus? Hän oli sairaanhoitaja ja sosiaalinen aktivisti. Avioliiton jälkeen hän kiinnittää median katseet. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 300 000 dollaria (USD).

Faktaa Anne Stevesistä

  1. Wiki & Bio: Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  2. Hänen isänsä ja äitinsä tiedot eivät ole julkisia.
  3. Hänen miehensä Steves on aktiivinen luterilainen kristitty.
  4. Hän tukee vapautumisteologiaa.
  5. Hän on puhunut Lutheran Peace Fellowshipissa.
  6. Tunnustuksena hänen "erinomaisesta palvelustaan ​​kirkolle ja yhteiskunnalle", Luther-instituutti, joka on Gettysburgin luterilaisen teologisen seminaarin tytäryhtiö, luovutti hänelle Wittenberg-palkintonsa.
  7. Hänen kotinsa on edelleen Edmondsissa Washingtonissa, missä hän on asunut vuodesta 1967.
  8. Hänen miehensä ei myöskään ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Jill Biden (Joe Bidenin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found