Tami Williams (malli) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Faktat

Kuka on Tami Williams? Hän on jamaikalainen malli. Hänet tunnetaan parhaiten ampumakampanjoistaan ​​muotiraskassarjan Valentinolle. Hän on esiintynyt Valentinon, Dolce & Gabbanan, Calvin Kleinin, Topshopin, Balmainin ja Guccin mainoksissa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Tami Williamsin Wikistä, elämäkerrasta, nettoarvosta, pituudesta, painosta, iästä, poikaystävästä ja monista muista faktoista hänestä.

Tami Williamsin pituus ja paino

Kuinka pitkä Tami Williams on? Hän seisoo 5 jalan 11 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit ruskeat silmät ja mustat hiukset.

Tami WilliamsWiki/Bio
Oikea nimiShaekagale Shanicece "Tami" Williams
NimimerkkiTami Williams
Kuuluisa AsMalli
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä16. elokuuta 1998
SyntymäpaikkaJamaika
SyntymämerkkiLeo
KansallisuusJamaikalainen
Etnisyys/ rotuSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 11 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriRuskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Tami Williamsin nettoarvo

Mikä on Tami Williamsin nettovarallisuus? Hänet esiteltiin artikkelissa hänen suosikkikohteistaan ​​Jamaikalla, jonka julkaisi Travel + Leisure. Saint Internationalin toimitusjohtaja löysi hänet 11-vuotiaana. Pian sen jälkeen hän päätyi allekirjoittamaan New Yorkin Elite Modelsin kanssa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Tami Williamsin poikaystävä

Kuka on Tami Williamsin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Faktaa Tami Williamsista

  1. Kuinka vanha on Tami Williams Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. elokuuta 1998. Tällä hetkellä hän on 22-vuotias.
  2. Hänellä on Jamaikan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Jamaikalla.
  3. Williams löydettiin 11-vuotiaana.
  4. Hänet luokiteltiin aikoinaan Model.com-sivuston "Top 50" -malliksi.
  5. Hän on kävellyt Chanelin, Marc Jacobsin, Alberta Ferretin, Guccin, Valentinon, Maison Margielan, Calvin Kleinin, Balmainin, Lanvinin, Emilio Puccin, Roberto Cavallin, Hermèsin ja Dolce & Gabbanan kiitoradan.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Genesis Lopez (kuntomalli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Vanhemmat, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit