Julia Wieniawa (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Julia Wieniawa on puolalainen näyttelijä, laulaja, TV-juontaja ja julkkis. Hän mainostettiin tähti, kun hän debytoi näyttämöesityksiä Workshop Musical Academyssa "Roma" Musical Theatre. Näyttelemisen lisäksi hän kehittyy musiikillisesti, hän on julkaissut neljä singleä. Tämän lisäksi hänellä on myös valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Julia Wieniawan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Julia Wieniawa Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Julia Wieniawa? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,61 metrin tai 161 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Julia Wieniawan kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Julia Wieniawa Ikä

Kuinka vanha on Julia Wieniawa? Hän syntyi 23. joulukuuta 1998 Puolassa. Hän on 22-vuotias. Hän on Puolan kansalaisuus.

Julia-Wieniawa-ikä

Lue myös: Alexa Demie (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Julia Wieniawa Wiki

Julia WieniawaWiki/Bio
Oikea nimiJulia Marta

Wieniawa-Narkiewicz

NimimerkkiJulia Wieniawa
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä23. joulukuuta 1998
SyntymäpaikkaPuola
SyntymämerkkiKauris
KansallisuusKiillottaa
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,61 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Julia Wieniawa poikaystävä

Kuka on Julia Wieniawan poikaystävä? Hän on sinkku ja pitää romanttisen elämänsä poissa mediasta ja parrasvaloista. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Julia-Wieniawa-poikaystävä

Lue myös: Gwyneth Paltrow (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etnisyys, Perhe, Faktat

Julia Wieniawa nettoarvo

Kuinka paljon Julia Wieniawan nettovarallisuus on? Vuonna 2013 hän liittyi Rodzinka.pl-sarjan pysyvään näyttelijäryhmään. Vuonna 2019 hän esiintyi Dołęga-Mostowicz Television Theatre -teatterin näytelmässä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Julia Wieniawan perhe

Julia Wieniawan isän nimi on Konrad ja äidin nimeltä Marta Wieniawa-Narkiewicz, jotka ovat eronneet. Hänen isänsä on graafinen suunnittelija ja äiti on tyttärensä johtaja. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kolme nuorempaa puolisiskoa äitinsä puolelta: Wiktoria ja Kornelia Parzyszek ja isänsä puolelta: Alicja Wieniawa-Narkiewicz. Koulutukseltaan hän valmistui lukiosta ja suoritti kypsyyskokeen.

Julia Wieniawa Faktat

  1. Julia Wieniawa osallistui näyttelijätunneille "u Machulskich" -teatterikeskuksessa.
  2. Hän osallistui kursseille valmistautuakseen korkeampiin teatteri- ja elokuvakouluihin Pilaszewskan ja Nowakowskan näyttelijöiden ateljeessa.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Hän esiintyi musiikkivideossa Jeremy Sikorskin kappaleelle "Ilman häntä, emme olisi meitä".
  5. Marraskuussa 2015 My Music julkaisi debyyttisinglensä ”Co mi jest”.

Lue myös: Monica Ruiz (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit