Kaz Crossley (Reality Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Kaz Crossley on englantilainen reality-tähti ja sosiaalisen median tähti. Hän on Islander elvytetyn Love Island -sarjan neljännellä tuotantokaudella. Hän saapui Casa Amoriin 26. päivänä ennen kuin tuli huvilaan 30. päivänä ja sijoittui kolmanneksi Josh Denzelin rinnalla päivänä 59. Hänellä on kuumia, kaarevia ja kierteleviä kuvia. Tämän lisäksi hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kaz Crossleyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kaz Crossleyn korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Kaz Crossley on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Kaz Crossleyn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-37 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Kaz Crossleyn ikä

Kuinka vanha on Kaz Crossley? Hänen syntymäpäivänsä osuu 19. tammikuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Englannissa.

Kaz Crossleyn poikaystävä

Kuka on Kaz Crossleyn poikaystävä? Hän on romanttisesti sidoksissa toiseen Love Island -kilpailijaan Josh Denzeliin. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Kaz-Crossley-poikaystävä

Lue myös: Kristen Tuff Scott (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kaz Crossley Wiki

Kaz CrossleyWiki/Bio
Oikea nimiKaz Crossley
NimimerkkiKaz
Kuuluisa AsTosi-tähti
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä19. tammikuuta 1994
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväJosh Denzel
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 700 000 dollaria (USD)

Kaz Crossleyn nettoarvo

Kuinka paljon Kaz Crossleyn nettovarallisuus on? Hän työskenteli meikkitaiteilijana ennen esiintymistään Love Islandilla. Hän on työskennellyt Chris & Kem -musiikkivideon parissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 700 000 dollaria (USD).

Kaz-Crossleyn nettoarvo

Lue myös: Cassidy Mceown (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kaz Crossleyn perhe

Kaz Crossleyn isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Kaz Crossleyn tosiasiat

  1. Kaz Crossley tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa.
  2. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.
  3. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  4. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  5. Hän on ansainnut yli 1,2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.
  6. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  7. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  8. Vihreä on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Maura Higgins (Reality Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit