Twan Kuyper (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Twan Kuyper on yhdysvaltalainen youtuberi ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän nousi tunnetuksi YouTube-käyttäjänä. Hän lataa pääasiassa komediaskettejä, haasteita ja vlogeja. Hän on internettähti, suosittu Viner/YouTuber, jolla on yli miljoona faneja ja aloitteleva näyttelijäura, joka sisältää paljon lupauksia.

Tällä hetkellä hänellä on YouTube-kanavallaan yli 1,7 miljoonaa tilaajaa. Tässä on kurkistus yhden viime vuosien jännittävimmän virtuaalimaailmasta nousevan nuoren lahjakkuuden elämään ja aikoihin. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Twan Kuyperin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Twan Kuyperin aika

Kuinka vanha on Twan Kuyper? Hänen syntymäpäivänsä osuu 19. helmikuuta 1996. Hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Hollannissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Twan Kuyper Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Twan Kuyper on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Hän on myös fitnessfriikki. Tällä hetkellä Twan Kuyperin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Lisäksi hän on säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 58 kg. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hänen hiuksensa ovat vaaleat.

Twan-Kuyper-ikä

Lue myös: Gabriela Bee (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Twan Kuyper Wiki

Twan KuyperWiki/Bio
Oikea nimiTwan Kuyper
NimimerkkiTwan
Kuuluisa AsTikTok Star, Youtuber,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä19. helmikuuta 1996
SyntymäpaikkaAlankomaat
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 58 kg
Kehon mitatnoin 44-38-42 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuus600 000 $ – 800 000 $ (USD)

Twan Kuyper -treffit, suhde ja tyttöystävä

Kuka on Twan Kuyperin tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Twan Kuyper on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset.

Twan-Kuyperin nettoarvo

Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittailuelämästään, huhutaan, että hän seurustelee tyttöystävänsä kanssa pitkään. Lisäksi huhut ovat, että hän on jo kihloissa salaisen tyttöystävänsä kanssa. Twan Kuyper ei kuitenkaan ole vahvistanut huhua.

Twan Kuyperin ura ja nettoarvo

Mikä on Twan Kuyperin nettovarallisuus? Suurin osa hänen alkuperäisistä videoistaan ​​sisälsi soolo-improsseja, mutta Twan Kuyper aloitti pian yhteistyön suosittujen Vinersin, kuten Gabrielle Hannan, Alex Ernstin ja Brandon Calvillon, kanssa. Ja juuri näin, sormen napsautuksella, Twan Kuyper vakiinnutti itsensä yhdeksi halutuimmista vloggaajista.

Twan-Kuyper-faktoja

Lue myös: Twomad (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Hän ei vaikuta sellaiselta tyypiltä, ​​joka suunnittelee uransa huolellisesti, ja tämä "syvällinen löysä" -kuva on ollut yksi hänen suosionsa avaintekijöistä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 600 000 dollaria - 800 000 dollaria (USD).

Twan Kuyperin perhe

Twan Kuyperin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös neljä sisarusta. Hän varttui Hollannissa. Hänellä on myös sisar nimeltä Lisa. Lisäksi hänen sisarensa Lisa on esiintynyt hänen YouTube-kanavallaan. Twanin koulutuksen mukaan hän on hyvin koulutettu ja osallistui varhaisiin opintoihin kotikaupungissaan.

Twan Kuyperin tosiasiat

  1. Twan Kuyperin kieli-in-cheek-tviitit, ihastuttavan epäkunnioittava huumorintaju ja hyvä ulkonäkö ovat pitäneet häntä hyvänä, sillä nämä ovat teini-ikäisiä eniten kiinnostavia asioita.
  2. Twanista löydät sananlaskun luopion, josta jokainen nuori haaveilee.
  3. Ja se itse on X-tekijä, joka tekee hänestä erityisen.
  4. Vuonna 2015 hän kiersi Digitourin kanssa saadakseen suoran yhteyden faneihinsa.
  5. Hän on myös erittäin aktiivinen Instagramissa.
  6. Hän julkaisee tililleen mallikuvia, kuvia matkoistaan ​​ja kuvia.
  7. Lisäksi hän on ansainnut siellä yli 7 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Sr Pelo (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit