Plumbella (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Plumbella on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän nousi kuuluisuuteen YouTube-kanavallaan, Plumbellalla. Hän lataa pääasiassa The Simsiin liittyvää sisältöä. . Hän on saavuttanut suosiota YouTube-kanavansa kautta. Hän on noussut katsotuimmaksi naisstriimaajaksi, joka ansaitsi yli 500 000 tilaajaa lyhyessä ajassa. Hän on kohauttanut olkapäitään kilpailua joidenkin merkittävien naissuorapelaajien kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Plumbellan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Plumbellan korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Plumbella on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-25-38 tuumaa. Hän käyttää 33,5 C:n rintaliivit.

Plumbella Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha Plumbella on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. heinäkuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Englannissa. Hänen oikea nimensä on Jesse McNamara. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi veli ja isosisko. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän opiskeli yliopistossa historiaa ja digitaalista mediaa.

Lue myös: Lilypichu (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Plumbella Wikipedia

PlumbellaWiki/Bio
Oikea nimiJesse McNamara
NimimerkkiPlumbella
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä5. heinäkuuta 1995
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-25-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33,5 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Plumbellan poikaystävä

Kuka on Plumbellan poikaystävä? Hän on sinkku toistaiseksi. Samoin hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Caroline Konstnar (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etniset tiedot

Plumbella-ura ja nettoarvo

Mikä on Plumbellan nettoarvo? Hän käsitteli kiusaamista videossaan ”BULLIED TO SUICIDE || The Sims 4: Birth To Death”, joka oli hänen ensimmäinen videonsa, joka keräsi tuhansia katselukertoja hänen YouTube-kanavallaan. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Plumbella-faktoja

  1. Plumbella on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, ja sillä on siellä valtava fani.
  2. Hän on tehnyt yhteistyötä Twitch-striimeissä toisen pelaajan RTGamen kanssa.
  3. Hänen Snapchat-tarinoitaan katsoo yli 200 000 ihmistä.
  4. Lisäksi hän saa paljon kritiikkiä kaikkialla sosiaalisessa mediassa, monet ihmiset arvostivat kulissien taakse katsottua, mitä hänen kokopäiväisen suoratoistoyrityksensä hoitaminen vaatii.
  5. Monet katsojat sanoivat saaneensa uutta arvostusta siitä, mitä Plumbella tekee.

Lue myös: Jaby Koay (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit