Dannielynn Birkhead (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Dannielynn Birkhead on amerikkalainen lapsimalli, joka tunnetaan Larry Birkheadin ja malli Anna Nicole Smithin tyttärenä. Hän on myös amerikkalainen tosi-tv-persoona. Hän on asuste, jota useimmat naiset rakastavat, ja Dannielynn Birkhead on omaksunut sen ja käyttänyt sitä urana. Hänen moitteeton muodin tajunsa ei ole vain houkutellut, vaan myös vaikuttanut hänen nettovarallisuuteensa. Siitä on myös tullut peili monille teini-ikäisille tytöille, erityisesti muotiasioissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Dannielynn Birkheadin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Dannielynn Birkhead Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Dannielynn Birkhead on? Hän seisoo 4 jalkaa 5 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Dannielynn Birkhead Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Dannielynn Birkhead? Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. syyskuuta 2006. Hän on 14-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Nassaussa, Bahamalla. Hänen isänsä nimi on Larry Birkhead ja äidin nimi on Anna Nicole Smith. Hän ja hänen isänsä osallistuivat Kentucky Derbyyn vuodesta 2008, jossa hänen vanhempansa tapasivat ensimmäisen kerran. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen vanhempi veljensä Daniel Wayne Smith kuoli useita päiviä hänen syntymänsä jälkeen. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Lene Alexandra (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Dannielynn BirkheadWiki/Bio
Oikea nimiDannielynn Hope

Marshall Birkhead

NimimerkkiDannielynn Birkhead
Kuuluisa AsLapsimalli, sosiaalisen median tähti
Ikä14 vuotta vanha
Syntymäpäivä7. syyskuuta 2006
SyntymäpaikkaNassau, Bahama
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 4 jalkaa 5 tuumaa (1,62 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 24-23-31 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero4,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Dannielynn Birkheadin poikaystävä

Kuka on Dannielynn Birkheadin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Adut Akech (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ikä, Poikaystävä, Etnisyys, Uskonto, Faktat

Dannielynn Birkheadin nettoarvo

Mikä on Dannielynn Birkheadin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuusivuotiaana Birkhead osallistui Guess Kids -mallinnuskampanjaan, joka on Guess-vaatemallisto. Hän on yksi Guessin perustajista ja totesi, että "Dannielynnilla on sama leikkisä henki kuin hänen äidillään oli kuvauksissa." Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Dannielynn Birkheadin tosiasiat

  1. DNA-testauksen jälkeen Birkhead vahvistettiin virallisesti isäksi.
  2. Hän oli viiden kuukauden ikäinen, ja hänen äitinsä kuoli reseptilääkkeiden yliannostukseen Seminole Hard Rock Hotel and Casinossa Hollywoodissa, Floridassa.
  3. 16 kuukauden ikäisenä Birkheadille tehtiin leikkaus, jolla korjattiin karsastus toisessa hänen silmästään.
  4. Hänen isänsä käytti myös laastaria, jotta pari saattoi "leikki merirosvoja yhdessä".
  5. Hänellä on valtava fani seuraamassa sosiaalisen median alustoillaan ja valtava fani seuraa siellä.

Lue myös: Laneya Grace (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit