Nadia Parkes (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Nadia Parkes on englantilainen näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähdeksi rooleistaan ​​televisiosarjoissa Espanjan prinsessa ja Doctor Who. Hänet on myös näytelty televisiodraamassa Domina. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Nadia Parkesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Nadia Parkesin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Nadia Parkes on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Nadia Parkesin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Nadia Parkes Ikä

Kuinka vanha on Nadia Parkes? Hänen syntymäpäivänsä osuu 31. joulukuuta 1995. Hän on 21-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Rachel Ames (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Nadia Parkes Wiki

Nadia ParkesWiki/Bio
Oikea nimiNadia Parkes
NimimerkkiNadia
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä31. joulukuuta 1995
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväTom Holland
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 700 000 dollaria

Nadia Parkesin poikaystävä

Kuka on Nadia Parkesin poikaystävä? Hän on romanttisesti vuorattu Tom Hollandin kanssa. Hän on englantilainen näyttelijä. Hän aloitti näyttelijänuransa lavalla Billy Elliot the Musicalin nimiroolissa West Endissä vuosina 2008–2010. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Lue myös: Paris Hilton (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Nadia Parkesin nettoarvo

Kuinka paljon Nadia Parkesin nettoarvo on? Nadia Parkes tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Faktaa Nadia Parkesista

  1. Nadia Parkesilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut Instagramissa yli 112 000 seuraajaa.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Alexa Demie (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found