Joe Duttine (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Joe Duttine on tunnettu englantilainen elokuva-, teatteri- ja televisionäyttelijä. Tällä hetkellä hän esittää Tim Metcalfea Coronation Streetissä. Hänet tunnetaan myös roolistaan ​​Shamelessissa Cameron Donnellynä, Maxinen isänä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Joe Duttinen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Joe Duttine Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Joe Duttine? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 63 kg tai 148 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Joe Duttine Ikä

Kuinka vanha on Joe Duttine? Hänen syntymäpäivänsä osuu 30. kesäkuuta 1970. Tällä hetkellä hän on 50-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Halifaxissa, West Riding of Yorkshiren osavaltiossa, Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Joe DuttineWiki/Bio
Oikea nimiJoe Duttine
NimimerkkiJoe
Kuuluisa AsTV-näyttelijä
Ikä50-vuotias
Syntymäpäivä30 päivänä kesäkuuta 1970
SyntymäpaikkaHalifax, West Riding of Yorkshire,

Englanti

SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 63 kg (148 lbs)
Runkotilastotnoin 41-31-39 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Vaimo/puolisoSally Carman
Nettovarallisuusnoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Joe Duttinen vaimo

Kuka on Joe Duttinen vaimo? Hänellä on romanttinen yhteys Sally Carmaniin. Joe ja Sally ilmoittivat kihlauksestaan ​​Twitterissä koronavirusepidemian keskellä. Pariskunta paljasti iloisen uutisen sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Joe esitti kysymyksen lukituksen aikana.

Lue myös: Jacob Batalon (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, tyttöystävä, ura, perhe: 10 faktaa hänestä

Joe Duttinen ura ja nettoarvo

Mikä on Joe Duttinen nettoarvo? Duttine teki televisiodebyyttinsä vuonna 1992 esiintyen tv-sarjassa Between the Lines.

Hänet tunnetaan myös yhteistyöstään BAFTA-palkinnon saaneen näyttelijän John Simmin kanssa, jonka hän tapasi draamakoulussa. He ovat esiintyneet yhdessä televisio-ohjelmissa, kuten Life on Mars, The Village ja Scott and Bailey. Hän on esiintynyt myös useissa elokuvissa, kuten vuoden 2001 komediadraamassa The Navigators, näytellen Paulin roolia. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 4 miljoonaa dollaria (USD).

Joe Duttinen tosiasiat

  1. Hänen isänsä Geoffrey on näyttelijä John Duttinen veli.
  2. Hänen setänsä John Duttine teki myös televisionäyttelijän uran.
  3. Hän esiintyi myös kertojana Channel 5 -sarjassa On Benefits, dokumenttielokuvasarjassa hyvinvoinnista elävistä ihmisistä.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Mitchell Hopes (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, tyttöystävä, perhe: 5 faktaa hänestä

Uusimmat viestit