Eva Lovia (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Eva Lovia on yhdysvaltalainen aikuisten elokuvanäyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hän astui alalle hyvin varhaisessa iässä. Itse asiassa nykyään hänen Instagram-tilinsä on myös täynnä hänen kuumia, kaarevia ja kierteleviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Eva Lovian Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Eva Lovia Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Eva Lovia on? Hän on 5 jalkaa 7 tuumaa pitkä ja painaa noin 62 kg. Samoin hänellä on tummanruskeat silmät ja hänen hiuksensa on luonnostaan ​​musta. Hän kuitenkin vaihtaa hiuksiaan aika ajoin.

Eva Lovia kehon mittaukset

Eva Lovia kehon mitat: Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Lisäksi hänen ruumiinsa mittaa 34-24-35 tuumaa. Hänen kengänkokonsa on 6 (USA) ja mekkokoko on 4 (USA). Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Eva Lovia Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Eva Lovia? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. toukokuuta 1989. Hän on 31-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän on puoliksi latinalainen ja puoliksi japanilainen. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänen äitinsä oli esillä Playboyssa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Brandi Love (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Eva LoviaWiki/Bio
Oikea nimiEva Lovia
NimimerkkiEva
Kuuluisa AsAikuinen näyttelijä, malli,

Sosiaalisen median tähti

Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä29. toukokuuta 1989
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 62 kg (136 lbs)
Kehon mitatnoin 34-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Eva Lovia poikaystävä

Kuka on Eva Lovian poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Mia Khalifa (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Eva Lovia Net Worth

Mikä on Eva Lovian nettovarallisuus? Ennen kuuluisuutta hän työskenteli Pro Show -mallissa. Hän perusti Eva Enterprise -säätiön auttaakseen kaikkia tyttöjä, jotka haluavat päästä alalle. Vuonna 2010 hän aloitti malli- ja näyttelijäuransa. Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Eva Lovia Faktat

  1. Eva Lovia esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitteli kameraa kiihkeästi.
  2. Äskettäin hän näytti upealta kimaltelevassa valokuvassa, jossa hän kehui käyriään viimeisimmän Instagram-latauksensa yhteydessä.
  3. Hän esitti käyränsä houkuttelevassa valokuvassa uusimmassa Instagramissaan.
  4. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  5. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
  6. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
  7. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
  8. Sininen on hänen lempivärinsä.
  9. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
  10. Kaikki Eva Lovian jakamat kuvasarjat näyttävät itsensä samoissa asuissa pienin asentoeroin.

Lue myös: Ava Addams (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found