Amy Jackson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Amy Jackson on brittiläinen näyttelijä ja malli, joka asuu Douglasissa, Isle Of Manissa. Upea ja kuuma näyttelijä nousi tähteen työstään intialaisissa elokuvissa. Hän on esiintynyt myös telugu- ja hindielokuvissa. Margueritan tytär ja Alan Jacksonin tytär Amy Jackson voitti myös Ananda Vikatan Cinema Awardin, SIIMA-palkinnon ja Lontoon Aasian elokuvafestivaalin palkinnon. Hän on myös useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen lähettiläs, mukaan lukien PETA, naisten Yhdistyneiden kansakuntien Sneha Sargar Orphanage ja Being Human Foundation. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Amy Jacksonin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä.

Amy Jackson Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Amy Jackson on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset.

Amy Jacksonin ikä

Kuinka vanha on Amy Jackson?Hänen syntymäpäivänsä osuu 31. tammikuuta 1992. Tällä hetkellä hän on 28-vuotias. Hänellä on amerikkalais-intialainen kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Douglasissa Mansaarella.

Amy JacksonWiki/Bio
Oikea nimiAmy Jackson
NimimerkkiAmy
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä31. tammikuuta 1992
SyntymäpaikkaDouglas, Mansaari
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväGeorge Panayiotou (kihloissa, alkaen

lokakuu 2020)

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 6,5 miljoonaa dollaria (USD)

Amy Jacksonin poikaystävä

Kuka on Amy Jacksonin poikaystävä? Hänellä on romanttinen yhteys George Panayiotouhun. Lisäksi 1. tammikuuta 2019 Jackson ja Panayiotou kihlautuivat. Heidän poikansa Andreas syntyi 23. syyskuuta 2019. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Prateik Babbarin ja Ryan Thomasin kanssa.

Lue myös: Vedika Pinto (Näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Amy Jacksonin nettoarvo

Mikä on Amy Jacksonin nettovarallisuus? Hän jakoi muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 6,5 miljoonaa dollaria (USD).

Amy Jacksonin perhe

Amy Jackson syntyi 31. tammikuuta 1992 Douglasissa Mansaarella. Hänen äitinsä nimi on Marguerita ja isä nimeltään Alan Jackson. Hänen äitinsä ja isänsä ovat englantilainen pariskunta Liverpoolista. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi sisko Alicia, joka on myös näyttelijä. Kun hän oli kaksivuotias, perhe palasi vanhemmilleen. Koulutuksensa mukaisesti Jackson opiskeli St Edward's Collegessa, jossa hän ansaitsi A-tason englannin kirjallisuudessa, filosofiassa ja etiikassa.

Amy Jacksonin ura

16-vuotiaana Jackson aloitti malliuransa. Myöhemmin hän voitti Miss Teen World -kilpailun vuonna 2009. Myöhemmin vuonna 2010 hän esiintyi tamilikauden draamassa Madrasapattinam. Jackson on sittemmin näytellyt intialaisissa elokuvissa muilla kielillä. Joitakin hänen merkittäviä roolejaan ovat Hindi-elokuvat Ekk Deewana Tha (2012) ja Singh Is Bliing (2015), kannada-elokuva The Villain (2018) ja tamilielokuva 2.0 (2018).

Lue myös: Neha Dhupia (näyttelijä) Ikä, Elämäkerta, Wiki, Pituus, Paino, Aviomies, Asiat, Roadies Revolution, Faktat

Hän on näyttelemisen lisäksi esiintynyt muotilehdissä, kuten Vogue, Marie Clare, Cosmopolitan ja Hello!. Hän on myös useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen lähettiläs, mukaan lukien PETA, naisten Yhdistyneiden kansakuntien Sneha Sargar Orphanage ja Being Human Foundation.

Amy Jackson -palkintolista

Hän on voittanut Ananda Vikatan Cinema Awardin, SIIMA-palkinnon. Hänet valittiin The Times of India's Most Desirable Woman -lehden 2012- ja The Times of India's Most Promising Female Female Components -sarjoihin vuonna 2012.

Amy Jacksonin faktat

  1. Vuonna 2014 hän debytoi telugu-elokuvassa Vamsi Paidipallyn Yevadun kanssa.
  2. Vuonna 2017 Jackson perusti ravintolaa Lontooseen äitinsä Margueritan kanssa.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Hän kilpaili Miss Englannin tittelistä vuonna 2010, ja hänet kruunattiin toiseksi Jessica Linleylle.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Aamna Sharif (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit