Anna Woolhouse (Journalisti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Palkka, Poikaystävä, Faktat

Anna Woolhouse on englantilainen urheilutoimittaja ja toimittaja. Hän mainostettiin tähteydelle maineikkaana kasvona Sky Sportsissa. Hän on Sky Sportsin nyrkkeilyn päähahmo ja hän osallistuu mielellään itse peliin. Hän on Sky Sportsin johtava nyrkkeilyanalyytikko ja juontaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Anna Woolhousen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Anna Woolhousen aika

Kuinka vanha on Anna Woolhouse? Hänen syntymäpäivänsä osuu 19. tammikuuta 1984. Hän on 37-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Market Deepingissä, Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Anna Woolhousen korkeus ja paino

Kuinka pitkä Anna Woolhouse on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Anna-Woolhouse-ikä

Lue myös: Julia Chatterley (Journalisti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Anna Woolhouse Wiki

Anna WoolhouseWiki/Bio
Oikea nimiAnna Woolhouse
NimimerkkiAnna
Kuuluisa AsToimittaja, Toimittaja
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä19. tammikuuta 1984
SyntymäpaikkaMarket Deeping, Englanti
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväDavid Simms
puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Anna Woolhouse -suhde, poikaystävä ja treffit

Kuka on Anna Woolhousen poikaystävä? Hän on suhteessa David Simmsiin. Lisäksi hän on naimaton eikä ole vahvistanut mitään henkilökohtaisesta elämästään. Hän ei myöskään nauti hänen aiemmasta seurusteluhistoriastaan.

Anna-Woolhouse-nettoarvo

Lue myös: Diletta Leotta (Journalisti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Anna Woolhousen palkka ja nettovarallisuus

Mikä on Anna Woolhousen nettovarallisuus? Hän on haastatellut muun muassa raskaansarjan maailmanmestaria Anthony Joshuaa hänen ammattinyrkkeilyuransa ensimmäisen ja ainoan tappion jälkeen Andy Ruiz Jnr.:lle vuonna 2019. Journalismi on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Anna-Woolhouse-faktoja

Anna Woolhousen tosiasiat

  1. Anna Woolhouse on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän oli yksi tiimistä, joka kuvasi Dillian Whyten ja Alexander Povetkinin ottelua COVID-19-pandemian aikana vuonna 2020 Matchroom Boxingin Fight Campilla Johnny Nelsonin, Adam Smithin, Tony Bellew'n ja Matthew Macklinin kanssa.
  4. Sininen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Hän rakastaa matkustamista.

Lue myös: Cynthia Frelund (Journalisti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found