Rob Pelinka (koripallojohtaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Rob Pelinka on tunnettu amerikkalainen koripallojohtaja, asianajaja, urheiluagentti ja entinen yliopistokoripalloilija Lake Bluffista, Illinoisista. Hänet värvättiin Michiganin yliopistosta. Pelinka ansaitsi Juris Doctor cum laude -palkinnon vuonna 1996. Hän saavutti useita kauden ja uran huippuja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Rob Pelinkan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Rob Pelinka Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Rob Pelinka? Hän seisoo 6 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,98 metrin tai 98 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 91 kg tai 200 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 9,5 US.

Rob Pelinkan perhe

Kuinka vanha on Rob Pelinka? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. joulukuuta 1969. Tällä hetkellä hän on 50-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä nimi on Robert Todd Pelinka, vanhempi, entinen lukion koripallovalmentaja, joka opetti hänelle koripallon perusteet. Koulutuksensa jälkeen hänestä tuli lukion All-American koripalloilija Lake Forest High Schoolissa.

Lue myös: Russell Westbrook (koripalloilija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Faktat

Rob PelinkaWiki/Bio
Oikea nimiRobert Todd Pelinka Jr
NimimerkkiRob Pelinka
Kuuluisa AsUrheilujohtaja
Ikä50-vuotias
Syntymäpäivä23. joulukuuta 1969
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,98 m (6 jalkaa 6 tuumaa)
Painonoin 91 kg (200 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko22 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero9,5 (USA)
LapsetJoo
Vaimo/puolisoKristin
Nettovarallisuusnoin 250 miljoonaa dollaria (USD)

Rob Pelinkan vaimo

Kuka on Rob Pelinkan vaimo? Hän solmi solmun Kristin-nimisen naisen kanssa. Pariskunta on myös siunattu lapsilla ja nauttien avioelämästään täysillä.

Lue myös: Iman Shumpert (koripalloilija) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, tytär, tosiasiat

Rob Pelinka Net Worth

Kuinka paljon on Rob Pelinkan nettovarallisuus? Maggette allekirjoitti 10. heinäkuuta Golden State Warriorsin kanssa 50 miljoonalla dollarilla viidelle vuodelle. Gordon vetäytyi NBA Summer League -pelistä vasemman reisilihaksen kireällä heinäkuun 2008 puolivälissä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 250 miljoonaa dollaria (USD).

Rob Pelinkan ura

Rob Pelinka on edustanut monia pelaajia, jotka ovat olleet 14 parhaan joukossa vuoden 2003 NBA-draftista lähtien. Pelinka valittiin myös vuoden 1993 NCAA:n miespuoliseksi Walter Byersin vuoden urheilijaksi.

Rob Pelinka Faktat

  1. Rob Pelinkaa pidettiin yhtenä Chicagon alueen parhaista ampujista.
  2. Pelinka listautui kymmenen parhaan joukkoon AA-luokan helmikuun alkuun mennessä.
  3. Hänestä tuli ensimmäinen Michigan Wolverine, joka on saavuttanut kolme NCAA-turnauksen Final Four -ottelun.
  4. Pelinka tunnetaan hyvin Kobe Bryantin agenttina.
  5. Pelinka on hankkinut Dante Exumin, joka on osallistunut vuoden 2014 NBA-draftiin.
  6. Hänen huhuttiin olevan ehdolla edustamaan Stanley Johnsonia.
  7. Pelinka palkattiin virallisesti Los Angeles Lakersin pääjohtajaksi vuonna 2017.
  8. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Jayson Castro (Koripalloilija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found