Suga (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Suga on eteläkorealainen räppäri, lauluntekijä ja levytuottaja. Hän debytoi eteläkorealaisen pop-idoliyhtyeen BTS:n jäsenenä vuonna 2013. Korea Music Copyright Association antaa Sugalle yli 100 kappaletta lauluntekijänä ja tuottajana, mukaan lukien Suranin "Wine", joka nousi Gaonin musiikkilistan toiseksi sijalle ja voitti. vuoden paras soul/R&B-kappale 2017 Melon Music Awards -gaalassa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Sugan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Suga Pituus & Paino

Kuinka pitkä Suga on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 10,5 US.

Suga tyttöystävä

Kuka on Sugan tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku ja ilmoittaa avoimesti, että hän pitää naisista, jotka ovat sekä älykkäitä että viehättäviä, erityisesti naisista, jotka pukeutuvat hyvin. Hän aikoo parhaillaan aloittaa musiikin luomisen uusille tuleville albumeilleen ja on pyytänyt kannattajiaan ja ystäviään ehdottamaan samaa.

Sugan ikä

Kuinka vanha Suga on? Hänen syntymänimensä on Min Yoon-gi. Hän syntyi 9. maaliskuuta 1993 Daegussa, Etelä-Koreassa. Hän on 27-vuotias. Hänellä on Korean kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: J-Hope (Laulaja) Bio, Wiki, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ikä, Pituus, Paino, Varhaiselämä, Ura, Faktat

Suga Wiki

SugaWiki/Bio
Oikea nimiMin Yoon-gi
NimimerkkiSuga
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä9. maaliskuuta 1993
SyntymäpaikkaDaegu, Etelä-Korea
SyntymämerkkiKalat
KansallisuusKorealainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 60 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero10,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Sugan nettoarvo

Kuinka paljon Sugan nettoarvo on? 13-vuotiaana hän alkoi kirjoittaa musiikin sanoituksia ja oppi MIDI:stä. Hän työskenteli osa-aikatyössä levystudiossa 17-vuotiaana. Siitä lähtien hän alkoi säveltää ja sovittaa musiikkia, räppiä ja esiintyä. Ennen allekirjoittamista hän toimi Gloss-nimellä underground-räppärinä. Osana hiphop-ryhmää D-Town vuonna 2010 hän tuotti "518-062", laulun Gwangjun kansannousun muistoksi. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: V (BTS) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Sugan ura

Sugasta tuli ensimmäinen Kpop-yhtye, joka voitti Billboard-palkinnon. Hän kirjoitti useita Bangtan Boysin hittejä, mukaan lukien "Jump", "Tomorrow" ja "Like". Tammikuussa 2019 Suga tarjosi rap-ominaisuuden Lee So-ran singlelle "Song Request". 6. toukokuuta 2020 IU julkaisi digitaalisen singlen "Eight", jossa on mukana ja tuotettu Suga.

Sugan perhe

Sugan äidin ja isän nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hän ja hänen vanhempi veljensä syntyivät ja kasvoivat Daegussa Etelä-Koreassa. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Sugan faktoja

  1. Suga alkoi kirjoittaa musiikin sanoituksia ja oppi MIDI:stä 13-vuotiaana.
  2. Suga julkaisi ilmaisen omaksi nimetyn miksauksen SoundCloudin kautta 15. elokuuta 2016.
  3. Suga vastaa materiaalinsa kirjoittamisesta, säveltämisestä, sovittamisesta, miksaamisesta ja masteroinnista.
  4. Vuonna 2018 hän osti 3 miljoonan dollarin luksusasunnon Etelä-Koreasta, ja vuodesta 2019 lähtien hän asuu Hannam-dongissa, Soulissa, Etelä-Koreassa.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Jungkook (BTS) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit