Keanu Reeves (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Keanu Reeves on kanadalainen näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteeksi hänen elokuvadebyyttinsä Youngbloodissa vuonna 1986. Lisäksi hänen läpimurtoroolinsa tieteiskomediassa Bill & Ted’s Excellent Adventure (1989), ja myöhemmin hän esitti roolinsa sen jatko-osissa. Hän sai kiitosta härkämiehen roolistaan ​​itsenäisessä draamassa My Own Private Idaho (1991) ja vakiinnutti itsensä toimintasankariksi päärooleilla Point Break (1991) ja Speed ​​(1994). Hän on soittanut bassokitaraa Dogstar-yhtyeessä ja harjoittanut muita pyrkimyksiä, kuten kirjoittamista ja hyväntekeväisyyttä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Keanu Reevesin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Keanu Reeves Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Keanu Reeves on? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,86 metrin tai 186 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 67 kg tai 147 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 11 US.

Keanu Reeves Ikä

Kuinka vanha on Keanu Reeves? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. syyskuuta 1964. Tällä hetkellä hän on 56-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Beirutissa, Libanonissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Keanu ReevesWiki/Bio
Oikea nimiKeanu Charles Reeves
NimimerkkiKeanu Reeves
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä56-vuotias
Syntymäpäivä2. syyskuuta 1964
SyntymäpaikkaBeirut, Libanon
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,86 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 67 kg (147 lbs)
Runkotilastotnoin 44-30-39 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero11 (USA)
Tyttöystävä1. Charlize Theron

2. Alexandra Grant

Vaimo/puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Keanu Reevesin tyttöystävä

Kuka on Keanu Reevesin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli näyttelijä Charlize Theronin kanssa vuosina 2009–2010. Hän seurusteli myös taiteilija Alexandra Grantin kanssa.

Lue myös: Jacob Batalon (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, tyttöystävä, ura, perhe: 10 faktaa hänestä

Keanu Reevesin nettoarvo

Mikä on Keanu Reevesin nettovarallisuus? Hän aikoi alun perin tulla Kanadan olympiakiekkoilijaksi. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 12 miljoonaa dollaria (USD).

Keanu Reevesin ura

Reevesin esitys kauhuelokuvassa The Devil’s Advocate (1997) sai hyvän vastaanoton. Suurempi tähti saavutti Neon näyttelemisen tieteiskirjasarjassa The Matrix vuodesta 1999 alkaen. Hän näytteli John Constantinea elokuvassa Constantine (2005) ja näytteli romanttisessa draamassa The Lake House (2006), scifi-trillerissä The Day the Earth Stood Still. (2008) ja rikostrilleri Street Kings (2008). Takaiskun jälkeen Reeves teki paluun näyttelemällä nimettyä salamurhaajaa John Wick -elokuvasarjassa vuodesta 2014 alkaen.

Keanu Reevesin faktat

  1. Hänen äitinsä on englantilainen, kotoisin Essexistä.
  2. Hänen isänsä on kotoisin Havaijilta, ja hän on syntyperäinen kiinalainen, englantilainen, irlantilainen, syntyperäinen havaijilainen ja portugalilainen.
  3. Hänen äitinsä työskenteli Beirutissa, kun hän tapasi isänsä, joka hylkäsi vaimonsa ja perheensä Reevesin ollessa kolmevuotias.
  4. Reeves tapasi isänsä viimeksi Kauain saarella ollessaan 13-vuotias.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Jordan Connor (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Ikä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit