Ariana James (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Ariana James on meksikolainen sosiaalisen median persoona, jonka suosio kasvaa nopeasti Instagramin ja Twitterin massiivisen seuraamisensa ansiosta. Laajentuvan ohjelmistonsa lisäksi hänen syvästi rakastava ystävyys suosittujen sosiaalisen median tähtien kanssa on saanut hänet huomion kohteeksi. Hän on myös tunnettu malli. Kolumbialaisella kauneudella on valtava seuraajamäärä, yli 2,5 miljoonaa Instagramissa. Tästä 30-vuotiaasta upeasta tytöstä puhutaan kaupungissa eniten kuumien Instagram- ja Twitter-julkaisujensa vuoksi. Ei ihme, että pojat ja tytöt ympäri maailmaa näkevät tätä upeaa kauneutta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ariana Jamesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ariana James Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Ariana James on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 pitkänä tai muuten 1,66 metrin tai 166 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit vaaleanruskeat silmät ja mustat hiukset. Mitkä ovat Ariana Jamesin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Ariana James Age

Kuinka vanha on Ariana James? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. syyskuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hänellä on Meksikon kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Kolumbiassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Ariana-James-pituus

Lue myös: Adam Waheed (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Uskonto, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ariana James Wiki

Ariana JamesWiki/Bio
Oikea nimiAriana James
NimimerkkiAriana
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä10. syyskuuta 1990
SyntymäpaikkaKolumbia
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusmeksikolainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,66 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 400 000 dollaria (USD)

Ariana Jamesin poikaystävä

Kuka on Ariana Jamesin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Ariana James on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Ariana-James-poikaystävä

Lue myös: Jefo (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ariana Jamesin ura

Viihdeteollisuudessa vie aikaa, onnea ja vaivaa saavuttaakseen läsnäolonsa, mutta kiitos nykypäivän sosiaalisen median, joka on kääntänyt pöydät täysin. Internetin kautta menestymisen huipulle pääseminen on ilmiömäistä. Suositut sosiaalisen verkostoitumisen sivustot, kuten Facebook, YouTube, Twitter, Instagram jne. ovat kuumia ja tapahtuvia, ja niillä on mahdollisuus tehdä niistä tähti yhdessä yössä. Monet tähdet, kuten Jerome Jarr, Roman Atwood, Brittany Furlan, Bethany Mota, Alex Lee ja Justin Bieber, nousivat välittömästi kuuluisuuteen ja tähteyteen pelkästään sosiaalisen median vaikutuksen ja ulottuvuuden ansiosta. Ariana James on yksi sellaisista. Hänen upea kauneutensa ja hänen mahtava persoonallisuutensa tekevät hänestä niin suloisen ja erityisen. Emme kuitenkaan voi kiistää toveruutta, jota hän jakaa Jennerien kanssa, ja se vahvistaa myös hänen kasvavaa mainetta.

Ariana James Net Worth

Kuinka paljon Ariana Jamesin nettovarallisuus on? Hänestä tuli LaBellaMafian lähettiläs. Hän julkaisi ensimmäisen Instagram-kuvansa tammikuussa 2013. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 400 000 dollaria (USD).

Ariana James Faktat

  1. Ariana Jamesilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hänellä on Instagram-tilillään yli 2,4 miljoonaa seuraajaa.
  4. Hän rakastaa laulamista ja tanssimista.
  5. Hänen tyylikkäät valokuvansa ja videonsa Instagramissa saavat ihmiset yksinkertaisesti hengästymään.
  6. Hänestä on myös tullut kaikkien silmien kynsilaisuus röyhkeyden ja tappavan ilmeensä vuoksi.

Lue myös: Austin Lawrence (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit