Walker Bryant (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Walker Bryant on yhdysvaltalainen näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteeksi esiintymistään lyhytelokuvissa. Hänet tunnetaan siitä, että hän näytteli Young Linkiä Link: Legend of Zelda -lyhytelokuvassa sekä Randya vuoden 2017 lyhytelokuvassa Innocence. Tämän lisäksi hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja YouTubessa. Hänellä on myös suosittu YouTube-kanava, jolla on yli 750 000 tilaajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Walker Bryantin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Walker Bryant Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Walker Bryant on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 tuuman korkeudella tai muuten 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 112 paunaa. Hänellä on siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 6 US.

Walker Bryant Age

Kuinka vanha on Walker Bryant? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. syyskuuta 2006. Tällä hetkellä hän on 14-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Columbuksessa, OH. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Walker Bryantin tyttöystävä

Kuka on Walker Bryantin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Indi Starin kanssa.

Lue myös: Will Brittain (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Walker Bryant Wiki

Walker BryantWiki/Bio
Oikea nimiWalker Bryant
NimimerkkiKävelijä
Kuuluisa AsTV-näyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä14 vuotta vanha
Syntymäpäivä26. syyskuuta 2006
SyntymäpaikkaColumbus, OH
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,62 m)
Painonoin 53 kg (112 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Walker Bryant Net Worth

Mikä on Walker Bryantin nettovarallisuus? Hän mainostettiin tähdeksi saatuaan edustuksen sekä Momentum Talent Agencystä että Osbrink Talent Agencystä. Hän on pelannut Young Jackia ABC:n Station 19:ssä. Hänestä tuli Vibe Crew -nimisen sosiaalisen median kollektiivin jäsen. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Nicholas Galitzine (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Walker Bryantin ura

Walker Bryant aloitti uransa jakamalla malli- ja elämäntapapohjaisia ​​kuvia Instagram-tililleen. Hän aloitti postauksen tammikuussa 2015. Hyvin lyhyessä ajassa hän kiinnittää yleisön huomion ja teki näyttelijädebyyttinsä vuonna 2016, kun hän näytteli klovnina lyhytelokuvassa 8 1/2.

Walker Bryantin perhe

Onko Walker Bryantilla siskoa? Hän syntyi ja kasvoi Columbuksessa, Ohiossa, kunnes hän muutti Los Angelesiin äitinsä Jennifer Bryantin kanssa. Hänellä on sisar nimeltä Alexandra Leona Bryant.

Walker Bryantin faktat

  1. Walker Bryant ja Indi Star ovat uusi ihastuttava pariskunta, joka aloitti äskettäin seurustelun erottuaan ihastuksestaan ​​Piper Rockellesta ja Sawyer Sharbinosta.
  2. Hänen tyttöystävänsä alkoi näkyä hänen Instagramissaan vasta syyskuussa 2019.
  3. Hän on ansainnut tunnustusta työstään lyhytelokuvissa.
  4. Hänet tunnetaan parhaiten Young Linkin roolista lyhytelokuvassa "Link: Legend of Zelda" ja esiintymisestä Randyna lyhyessä elokuvassa "Innocence".
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään käyttäjätunnuksella @walkerjbryant.

Lue myös: Griffin Gluck (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found