Kyle Chrisley (Todd Chrisley Son) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Vaimo, Puoliso, Tytär, Pituus, Paino, Vanhemmat, Faktat

Kyle Chrisley (s. 29. elokuuta 1991) on tunnettu amerikkalainen laulaja ja muusikko, joka tunnetaan paremmin Todd Chrisleyn lapsena, joka on amerikkalainen liikemies. Hänen isänsä Todd on itsetehty miljonääri ja menestyvä yrittäjä, joka on syntynyt Georgiassa ja kasvanut Westminsterissä, S.C.:ssä.

Toukokuussa 2019 Chrisley pidätettiin Oklahomassa syytettynä metamfetamiinin hallussapidosta. Kuukautta myöhemmin syytteet kuitenkin hylättiin.

Hänen kerrotaan saaneen myös avoimen pidätysmääräyksen, joka koski Alexus Whilbyä, kodin suunnittelun ja liiketoiminnan kehittämisen osaomistajaa ja johtajaa sekä Kyle Chrisleyn vieraantunutta vaimoa kohtaan kohdistettuja tappouhkauksia. Siellä leijuu paljon yksityiskohtia ja hämmentäviä aikajanoja. Aiemmin tosi-tv-tähti oli myös pidätetty useita kertoja.

Tämän lisäksi Chrisley on taistellut myös huumeriippuvuuden ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa. Kaksisuuntaiselle mielialahäiriölle on tyypillistä mielialan vaihtelut, jotka vaihtelevat masentuneesta alamäestä maanisiin huippuihin. Itse asiassa hän kävi myös vieroitushoidossa hoitoaan varten.

Kyle Chrisley Net Worth

Muutamien julkkisten on tiedetty olevan melko salaperäisiä paitsi henkilökohtaisen elämänsä, myös nettovarallisuutensa suhteen. Tällainen tähti on Kyle Chrisley. Hänen arvoaan on kuitenkin vaikea arvioida nettovarallisuus. Yksi asia, josta voimme kuitenkin kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus. Vielä kiehtovampaa on Kyle Chrisleyn intohimo tehdä se näyttelijänä ja hänen uransa. Tästä johtuen ei ole yllätys, että Kyle Chrisley on vähitellen nousemassa tähteen, tullakseen yhdeksi alan kuuluisimmista tähdistä. Vuodesta 2020 Kyle Chrisleyn nettovarallisuus on arvioitu noin 4 miljoonaa dollaria.

Ikä, pituus & paino

Tällä hetkellä Kyle Chrisley on 28-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 11 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 78 kg tai 171 paunaa. Hän on kotoisin Georgiasta, Yhdysvalloista.

Bio, vanhemmat ja varhainen elämä

Kyle Chrisley syntyi 29. elokuuta 1991 Georgiassa, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä nimi on Todd Chrisley ja äitinsä nimi on Kyle Chrisley. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisar nimeltä Lindsie Chrisley. Hänellä on myös kaksi sisaruspuolia, Chase Chrisley (velipuoli) ja Savannah Chrisley (sisarpuoli). Koulutukseltaan Kyle on ylioppilas.

Vaimo, puoliso & tytär

Kyle Chrisley oli suhteessa entiseen tyttöystäväänsä "Angela Victoria Johnsoniin" muutama vuosi sitten. Chloe on Toddin pojan Kyle Chrisleyn tytär edellisestä suhteesta. Todd ja hänen vaimonsa Julie Chrisley ovat kasvattaneet pientä tyttöä sen jälkeen, kun he anoivat huoltajuuden saamista, kun tämä oli 6 kuukauden ikäinen Kylen kamppailun vuoksi päihteiden kanssa. Tällä hetkellä Todd ja hänen toinen puolisonsa "Julie Chrisley" ovat Chloen huoltajuutta.

Lisäksi vuonna 2014 Kyle solmi vaimonsa "Alexus Whilbyn" kanssa. Myöhemmin, joulukuussa 2014, hän väitti, että Alexus Whilby-Chrisley oli yrittänyt kiristää heidän perhettään 20 000 dollarilla. Hänen mukaansa Alexus uhkasi kertoa lehdistölle, että he olivat rasisteja, elleivät he antaneet hänelle rahaa. Tällä hetkellä pariskunta ei todennäköisesti ole yhdessä.

Kyle Chrisley Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiKyle Chrisley
NimimerkkiKyle
Ikä28 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

29. elokuuta 1991
AmmattiEntinen tosi-tv-tähti,

Laulaja ja muusikko

KuuluisaTodd Chrisleyn poika

(amerikkalainen liikemies)

SyntymäpaikkaGeorgia, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacNeitsyt
Nykyinen asuinpaikkaOklahoma, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat ja tuumat: 5' 11"

Senttimetrit: 180 cm

Mittarit: 1,80 m

PainoPaino: 78 kg

Paunaa: 171 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

40-30-35 tuumaa
Hauislihaksen koko14 tuumaa
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero12 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Todd Chrisley

Äiti: Teresa Terry

SisaruksetVelipuoli: Chase Chrisley

Sisarpuoli: Savannah Chrisley

Sisar: Lindsie Chrisley

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Edellinen treffit?Angela Victoria Johnson
Tyttöystävä/treffitEi mitään
Vaimo / puolisoAlexus Whilby
LapsetTytär: Chloe Chrisley

Poika: Ei yhtään

koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluPyhän Franciscuksen lukio
Suosikki
SuosikkiväriSininen
Suosikkikeittiöitalialainen
Suosikki loma

Kohde

Kreikka
HarrastuksetMusiikki, matkustaminen ja kuntoilu salilla
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 4 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram

Kyle Chrisley isä

Vaikka Kyle Chrisleyn ja hänen isänsä Todd Chrisleyn suhde on kärsinyt kovista osista, kaksikko näyttää olevan paremmassa paikassa. Sosiaalisen median rakkausshow tulee useita kuukausia E! Online kertoi, että Kyle yllätti monet ihmiset paljastettuaan, että hän ja hänen isänsä eivät olleet enää vieraantuneet.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka Kyle Chrisley (@kyle.chrisley) jakoi 14. elokuuta 2019 klo 11.50 PDT

Lue myös: Sarah Beattie Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kyle Chrisleyn tosiasiat

  • Hänen ensimmäinen vaimonsa Teresa Terry (Kylen biologinen äiti) väitti, että Todd pahoinpiteli häntä sekä fyysisesti että henkisesti useita kertoja heidän pitkän avioelämänsä aikana.
  • Hän nosti perheväkivallan syytteen, kun he erosivat.
  • Sitten vuonna 2013, kauan ennen tätä uutta huumepidätystä Oklahomassa, Chrisley menetti tyttärensä huoltajuuden, kun hänet pidätettiin edellä mainituista tappouhkauksista ex-tyttöystävälleen ja Chloen äidille Angela Johnsonille.
  • Kyle on kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja tavallisesti ihmiset, joilla on kaksisuuntainen mielialahäiriö, etsivät keinoa itsehoitoon, mitä Kyle on tehnyt nuoresta asti.
  • Toukokuussa 2019 Kyle pidätettiin metamfetamiinin hallussapidosta.
  • Kuten Narcotics Anonymous kuitenkin vaatii, yleisön tulisi todellakin keskittyä riippuvuussairauteen eikä mihinkään tiettyyn huumeeseen.
  • Chrisley liittyi isänsä podcastiin "Chrisley Confessions" tehdäkseen ennätyksen suoraan joistakin häntä ympäröivistä huhuista ja paljastaakseen, että hän oli yrittänyt itsemurhaa.
  • Hän sanoi: "Syön lääkkeitä ja minulla oli siihen huono sivuvaikutus, ja yritin riistää henkeni."
  • Facebookissa hän kirjoitti: "Olen nähnyt kaikki tarinat isäni syytteestä kaikkialla Internetissä. Tiedän, että haastattelu, jonka tein lyömällä isääni YLI VUOSI SIIN, jaetaan sosiaalisessa mediassa. Rehellisesti sanottuna olen kyllästynyt siihen. Teillä ei ole tosiasioita, ja minun täytyy korjata ennätys lopullisesti. Kaikki, mitä sanoin haastattelussani, oli valhetta. Nämä syytökset isääni ovat kaikki valheita!"

Lue myös: Gypsy Rose Blanchard (rikollinen) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, nyt, tarina, rikos, dokumentti, tosiasiat

Lue myös: Beckett Cypher (Melissa Etheridge Son) Wiki, Bio, Kuolema, Pituus, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit