Mia Melano (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Ura, Faktat

Mia Melano on amerikkalainen sosiaalisen median vaikuttaja, joka nousi tunnetuksi jakattuaan huulisynkronointi- ja tanssivideonsa TikTokissa. Hän on saavuttanut vaikuttavan fanin seuraajia sosiaalisen median alustoilla. Hän on rakentanut alustalle huomattavan fanikunnan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Mia Melanon Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Mia Melano Ikä

Kuinka vanha on Mia Melano? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. toukokuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Mia Melano Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Mia Melano on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 50 kg tai 110 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Mia-Melano-ikä

Lue myös: Pierson Wodzynski (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Mia Melano Wiki

Mia MelanoWiki/Bio
Oikea nimiMia Melano
NimimerkkiMia
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä2. toukokuuta 2000
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,62 m (5 jalkaa 3 tuumaa)
Painonoin 50 kg (110 lbs)
Kehon mitatnoin 34-24-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 100 000 dollaria (USD)

Mia Melano Deittailu, suhde ja poikaystävä

Kuka on Mia Melanon poikaystävä? Hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Mia Melanon ura ja nettoarvo

Mikä on Mia Melanon nettovarallisuus? Hän aloitti postaamisen TikTok-tililleen marraskuussa 2019. Samanaikaisesti hän alkoi julkaista lip-sync- ja tanssiesityksiä "TikTokissa", joka tunnettiin tuolloin nimellä "musical.ly". TikTokissa Solai kiinnitti monien huomion. Lopulta hänen suosionsa alustalla kasvoi. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 100 000 dollaria (USD).

Mia-Melano-faktoja

Lue myös: Ellie Zeiler (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Poikaystävä, Faktat

Mia Melanon tosiasiat

  1. Mia Melano harrastaa myös kuntoilua ja esittelee usein tätä osaa elämästään Instagramissa.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän julkaisee säännöllisesti tanssivideoita yli 1,2 miljoonan fanijoukolle.
  4. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  5. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!

Lue myös: Troy Zarba (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit