Millie B (laulaja) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, mitat, nettoarvo, tosiasiat

Millie B on englantilainen grime-taiteilija, laulaja ja malli ja vuoden 2016 virustähti, joka on esillä suositulla YouTube-kanavalla BGMedia. Lisäksi hän väittää olevansa kuuluisa tähän asti lähettänyt Sophie Aspinille osana Blackpool Grime Mediaa nousi jälleen virukselle, kun kappale räjähti TikTokissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Millie B:n Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, tyttärestä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Millie B:n korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Millie B on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 113 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-26-37 tuumaa. Hän käyttää 30 C:n rintaliivit.

Millie B Ikä

Kuinka vanha on Millie B? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. huhtikuuta 2001. Hän on 19-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän osallistui St George's Schooliin Blackpoolissa vuonna 2013.

Lue myös: Lil Mosey (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Tyttöystävä, Ura, Nettoarvo, Faktat

Millie BWiki/Bio
Oikea nimiMillie B
NimimerkkiMillie
Kuuluisa AsLaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä24. huhtikuuta 2001
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 53 kg (113 lbs)
Kehon mitatnoin 32-26-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväRobert Crawforde
TytärGracie-Lee
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 80 000 dollaria (USD)

Millie B poikaystävä

Kuka on Millie B:n poikaystävä? Hänellä oli teini-iässä romanttinen yhteys Robert Crawford -nimiseen kaveriin. Hänen tyttärensä Gracie-Lee syntyi syyskuussa 2018. Hänen henkilökohtaisesta elämästään ei tällä hetkellä tiedetä enempää.

Lue myös: NF (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Millie B:n nettoarvo

Mikä on Millie B:n nettovarallisuus? Jotkut hänen alkuperäiskappaleistaan ​​ovat "We Wamma Know", "Get a New Jacket", "Back Again" ja "We Don't Talk Anymore". Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 80 000 dollaria (USD).

Millie B:n tosiasiat

  1. Millie B -raita, jonka nimi on nyt "M to the B", näkee silloisen 15-vuotiaan Millien loukkaavan Sophiea hänen muodostaan ​​ja pikku T:n hämärtymisestä, kun hän vaeltelee KFC:tä ja vaeltelee Lidlissä.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  3. Hän rakastaa viettää aikaa tyttärensä kanssa.
  4. Oranssi on hänen lempivärinsä.
  5. Hän rakastaa shoppailua vapaa-ajallaan.

Lue myös: YNW Melly (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Maksut, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found