Taylor Nicole Dean (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Taylor Nicole Dean on amerikkalainen eläinten ystävä. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä, joka on tunnettu lemmikkieläinten hoitovideoistaan. Hän on kerännyt miljoonia tilaajia omalla YouTube-kanavallaan. Hänen videonsa liittyvät pääasiassa eläimiin, kuten siileihin, merihevosiin ja gekkoihin. Tämän lisäksi hän on myös suosittu Instagram-tähti. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Taylor Nicole Deanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Taylor Nicole Dean Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Taylor Nicole Dean? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Taylor Nicole Dean Age

Kuinka vanha on Taylor Nicole Dean? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. maaliskuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi San Antoniossa, TX. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hän kasvoi veljensä kanssa. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Jaby Koay (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Taylor Nicole DeanWiki/Bio
Oikea nimiTaylor Nicole Dean
NimimerkkiTaylor
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä25. maaliskuuta 1997
SyntymäpaikkaSan Antonio, TX
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväJonny Craig
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Taylor Nicole Deanin poikaystävä

Kuka on Taylor Nicole Deanin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä. Aiemmin hän seurusteli laulaja Jonny Craigin kanssa vuosina 2017–2018.

Taylor Nicole Dean Net Worth

Mikä on Taylor Nicole Deanin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Alex Costa (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Taylor Nicole Deanin ura

Taylor Nicole Dean on sosiaalisen median tähti. Hän aloitti uransa mahdollisimman nuorina 18-vuotiaana vuonna 2013. Hän on myös kuntovalmentaja. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Hän luo myös videoita eksoottisten eläinten hoidosta. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Faktat Taylor Nicole Deanista

  1. Vuonna 2018 Dean jakoi videolla, että yksi hänen lämmönsäätimestään meni rikki, minkä seurauksena joidenkin hänen matelijoidensa säiliöt kuumenivat liikaa ja eläimet kuolivat.
  2. Suurin osa hänen hoidossaan kuolleista eläimistä oli kaloja tai kuoli luonnollisiin syihin, kuten vanhuuteen tai syöpään, yhden siilin tapauksessa.
  3. Hänen suosituin videonimensä on "Kuinka monta eläintä omistan? (HUONEKIERROS)."
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Ennen kuin hän oli kuuluisa, hän teki ensimmäisen syyskuussa 2012, kun hän loi Twitter-tilinsä.

Lue myös: Jenna Arend (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit