Matias Reyes (Central Park Rapist) Wiki, Bio, Nyt, Rikokset, Ikä, Perhe, Äiti, Nettoarvo, Tunnustus, Faktat

Matias Reyes on sarjaraiskaaja ja amerikkalainen rikollinen, joka tunnetaan New Yorkin Central Park Jogger Case -tapauksesta. Hänet tunnetaan yleisesti Trisha Meilin raiskaamisesta ja murhayrityksestä North Woodsissa Manhattanin keskuspuistossa iltana 19. huhtikuuta 1989. Trisha Meili, 28-vuotias investointipankkiiri, raiskattiin ja häntä pahoinpideltiin hänen lähtiessään lenkille. Central Parkissa, Manhattanilla. Hänet melkein hakattiin kuoliaaksi ja hänet jätettiin koomaan 12 päiväksi. Tämä kotelo tunnetaan yleisesti nimellä "Central Park Jogger Case". Sitä ennen hän teki ensimmäisen rikoksensa ja kasvatti naista, vuonna 1988 ja myöhemmin Reyes pahoinpiteli naista 90th Streetin kirkon penkeissä. Onneksi hän onnistui pakenemaan ja otti hänet kiinni naapurin avulla, kunnes poliisi saapui.

Matias Reyes nyt

New York State Department of Corrections mukaan Reyes on edelleen vankilassa ja on oikeutettu ehdonalaiseen elokuussa 2022. Vuonna 2002 tuomittu murhaaja ja sarjaraiskaaja Matias Reyes tunnusti raiskaneensa neiti Meilin. Hän tiesi hyökkäyksestä faktoja, joita ei koskaan julkistettu ja vain hyökkääjä olisi tiennyt, ja DNA osoitti hänen syyllisyytensä. Hän istui jo elinkautista tuomiota, mutta häntä ei nostettu syytteeseen Meiliin kohdistuneesta hyökkäyksestä, koska vanhentumisaika oli kulunut hänen tunnustushetkensä. Piirilakimies Morgenthau suositteli, että Central Park Fiven syytteet peruutettaisiin ja heidän tuomionsa hylättäisiin ikään kuin oikeudenkäyntiä ei olisi tapahtunut. Kaikki viisi selvitettiin samana vuonna. Kaikki viisi poistettiin myös seksuaalirikollisten rekisteristä.

Matias Reyesin rikokset

 • Aiemmin Reyes oli tuomittu sarjasta raiskauksia, julmia pahoinpitelyjä ja murhaa, jotka kaikki tapahtuivat 80-luvun lopulla New Yorkissa.
 • Sitten Reyes seurasi kuudetta uhriaan hänen asuntoonsa ja raiskasi hänet 5. elokuuta 1989.
 • Hän onnistui pakenemaan ja juoksemaan hakemaan apua, ja hänen ovenvartijansa piti Reyesiä, kunnes poliisi saapui ja pidätti tämän.
 • He ymmärsivät, että he olivat tekemisissä sarjaraiskaajan kanssa, ja Reyes tunnusti rikokset yksityiskohtaisesti kuulusteluissa.
 • Reyes hyväksyi vetoomuksen ja tuomittiin 33 vuodeksi.
 • Vuonna 1991 antamassaan tuomiossa hän löi asianajajaansa, ja vartijoiden piti suorittaa hänet.
 • Tuomari suositteli Reyesille elinkautista vankeutta.

Matias Reyesin keskuspuiston lenkkeilyrikos

 • Matias Reyes raiskasi naisen nimeltä Trisha Meili 19. huhtikuuta 1989.
 • Tämä tapahtuma pidettiin Manhattanin keskuspuiston North Woodsissa.
 • Sinä yönä viisi nuorta miestä, neljä afrikkalaista amerikkalaista ja yksi latinalaisamerikkalainen pidätettiin noin 30 teini-ikäisen alueella tapahtuneiden hyökkäysten sarjasta.
 • Viisi nimettyä nuorta, Raymond Santana, Kevin Richardson, Antron McCray, Yusef Salaam ja Korey Wise, syytettiin pahoinpitelystä, ryöstöstä, mellakasta, raiskauksesta, seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja murhan yrityksestä liittyen Meilin ja muihin puistossa tehtyihin hyökkäyksiin.
 • Huolimatta siitä, että heillä ei ollut DNA:ta rikokseen ja viittä miestä painostettiin ja hakattiin "tunnustuksiin", Central Park Five, kuten heistä tuli tunnetuksi, tuomittiin kahdessa erillisessä oikeudenkäynnissä ja sai tuomiot viidestä aina 15 vuotta.
 • Satunnainen tapaaminen Wisen, yhden rikoksesta valheellisesti vangituista miehistä vankilassa, sai Reyesin tunnustamaan.
 • New York Timesin mukaan Reyes kertoi tutkijoille vuonna 2002: "Tiedän, että ihmisten on vaikea ymmärtää 12 vuoden jälkeen, miksi henkilö todella astuisi vastuuseen rikoksesta. Aluksi pelkäsin, mutta loppujen lopuksi tunsin, että se oli ehdottomasti oikea tapa toimia.
 • Reyesin DNA vastasi rikospaikalta löydettyä, ja hän pystyi myös kertomaan poliisille rikoksesta sellaisia ​​tekijöitä, jotka eivät olleet julkisesti tiedossa.

Matias Reyes, kun he näkevät meidät

When They See Us on dokumentaarinen draamaminisarja, joka on tehty yksinomaan Netflixille. Sarja sai ensi-iltansa neljässä osassa 31. toukokuuta 2019. Se perustuu vuoden 1989 Central Parkin lenkkeilytapauksen tapahtumiin ja tutkii niiden viiden miehen elämää ja perheitä, jotka tuomittiin laittomasti naisen raiskaamisesta ja hakkaamisesta Central Parkissa, ja he eivät olleet t vapautettiin vuoteen 2002 asti, jolloin todellinen rikollinen tunnusti rikoksen. Mies tuomittiin murhaajaksi ja raiskaajaksi Matias Reyesiksi. Sarjassa on näyttelijöitä, kuten Jharrel Jerome, Asante Blackk, Jovan Adepo, Michael K. Williams, Logan Marshall-Green, Joshua Jackson, Blair Underwood, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Niecy Nash, Aunjanue Ellis, Marsha Stephanie Blake ja Kylie Bunbury.

Lue myös: Jordan Lemahieu (yrittäjä) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Lisäksi sarja sai 11 ehdokkuutta; Jerome voitti sarjan tai elokuvan erinomaisesta pääosasta, kun taas se oli ehdolla erinomaisesta rajoitetusta sarjasta, ja Ellis, Nash, Blackk, Leguizamo, Williams, Blake ja Farmiga saivat kaikki näyttelijäehdokkuudet. Sarja voitti myös Critics' Choice Television Award -palkinnon parhaasta rajoitetusta sarjasta.

Matias Reyesin ikä

Kuinka vanha hän on? Matias Reyes syntyi vuonna 1971 New Yorkista ja on tällä hetkellä 49-vuotias. Kun hän raiskasi Trisha Meilin vuonna 1989, hän oli 31-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 62 kg.

Matias Reyes Wiki

Bio/Wiki
Oikea nimiMatias Reyes
NimimerkkiMatias
Ikä49 vuotta vanha
Syntynyt1970
AmmattiTuomittu murhaaja ja sarjaraiskaaja
Kuuluisa1. Trisha Meilin raiskaus ja murhan yritys

2. Dokumentti "Kun he näkevät meidät"

SyntymäpaikkaNew York City, New York, Yhdysvallat
KansallisuusPuerto Ricolainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
EtnisyysPuerto Rico-amerikkalainen
VankilassaNew York, USA
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalkoina - 5 jalkaa 8 tuumaa
PainoNoin 62 kg
Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

42-32-35 tuumaa
Hauislihaksen koko15 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Suhde
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Tyttöystävä/treffitYksittäinen
Vaimo / puolisoEi mitään
VauvaEi mitään
Pätevyys
koulutusLopettaa
KouluLukio
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaaliseen tiliinInstagram: Epäaktiivinen

Twitter: Epäaktiivinen

Facebook: Ei aktiivinen

Matias Reyesin tunnustus

ABC:n 20/20-lehden haastattelussa vuonna 2002 Reyes kertoi jättäneensä Ms Meilin kuolleeksi: "Löin häntä takaapäin, pään takaa. Hän putosi alas. Kun hän kaatui, raahasin hänet pensaisiin. Minä loukkasin häntä - raiskasin hänet. Ja kun olen valmis, hän kamppailee. Löin häntä kivellä… Lähdin pois. Löin häntä monta kertaa. Kuulin luiden murskaavan."

Matias Reyesin elämäkerta ja perhe

Hyvin nuorena Matias muutti perheensä kanssa New Yorkiin. Hänellä on Rican kansalaisuus. Hän kuuluu Puerto Ricon etniseen alkuperään. Hän oli myös emotionaalisesti häiriintynyt. Myöhemmin Matias myönsi myös kerran, että häntä oli seksuaalisesti ahdisteltu lapsena. Itse asiassa hän tappoi raskaana olevan kolmen lapsen äidin ja hänen lapsensa, ja hän myös pahoinpiteli yli kymmentä naista ja tappoi myös heihin. Aiemmin hän työskenteli virkailijana Manhattanin yläosassa, eikä hänen taloudellinen asemansa ollut niin hyvä, ja hän nukkui pakettiautossa.

Matias Reyesin äiti

Reyes kertoi psykologille, että kun hän oli kaksivuotias, hänen äitinsä myi hänet isälleen 400 dollarilla ja seitsemän ikäisenä, kaksi vanhempaa poikaa oli käyttänyt häntä seksuaalisesti hyväksi ja heitti hänet jokeen.

Matias Reyes Net Worth

 • Hänen taloudellinen tilanne oli myös erittäin huono ja hän nukkui aikoinaan pakettiautossa.
 • Hän hyökkäsi yli kymmeneen naiseen ja myös tappoi yhden heistä rikollisen toimintansa alkupäivinä.

Trisha Meilin elämäkerta

Hyökkäyksen jälkeen Meili oli koomassa 12 päivää ja kärsi vakavasta hypotermiasta, vakavasta aivovauriosta, verenvuotosokista, 75–80 prosentin verestä ja sisäisestä verenvuodosta. Hänen kallonsa oli murtunut niin pahasti, että hänen vasen silmänsä irroni kuopastaan, joka puolestaan ​​murtui 21 paikasta. Lääkärit eivät uskoneet, että hän selviäisi tai hän pysyisi pysyvässä koomassa. Hän palasi tajuihinsa, mutta ei aluksi pystynyt puhumaan, lukemaan tai kävelemään. Kuuden kuukauden kuntoutuksen jälkeen hän pystyi kävelemään uudelleen ja kahdeksan kuukautta hyökkäyksen jälkeen hän palasi töihin kahdeksan kuukautta. Hänellä ei ollut muistikuvaa hyökkäyksestä tai muista tapahtumista tuntia ennen hyökkäystä eikä kuuden viikon kuluttua hyökkäyksestä. Meiliä ei koskaan nimetty lehdistössä hyökkäyksen jälkeen, ja hänet tunnettiin yksinkertaisesti ”Central Park Joggerina”. Vuonna 2003 hän julkisti identiteettinsä, julkaisi muistelman nimeltä I Am the Central Park Jogger ja aloitti uran inspiroivana puhujana.

Lue myös: Ignacio Anaya García (Nachos Inventor) Wiki, Bio, Ikä, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Vaimo, Ura, Faktat

Matias Reyesin tosiasiat

 • Hän tunnusti rikoksen vankilassa vuonna 2002 tapattuaan sattumanvaraisesti yhden laittomasti tuomitun miehen.
 • Kun he näkevät meidät, rajoitettu minisarja, joka sai kiitosta kriitikoilta ja katsojilta.
 • Viisi tuomittua, jotka olivat tuolloin yli 20-vuotiaita, haastoivat New Yorkin oikeuteen haitallisesta syytteeseenpanosta, rotusyrjinnästä ja henkisestä ahdistuksesta vuonna 2003.

Lue myös: Tiffany Moss (murhatapaus), ikä, elämäkerta, puoliso, tytär, pituus, paino, tosiasiat

Uusimmat viestit