Elaine Trebek Kares (Yrittäjä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Elaine Trebek Kares eli Elaine Callei on tunnettu amerikkalainen liikenainen ja lähetystoiminnan harjoittaja. Hän on myös taiteilija ja osallistuu moniin taidegallerioihin. Hän on Alex Trebekin entinen vaimo ja kauniin Nicky Trebekin tyttären äiti. Elaine on ollut avioliitossa kolme kertaa. Vuodesta 2020 lähtien Elaine Trebek Karesin aviomies on Peter Kares ja hän todennäköisesti nauttii avioliitostaan. Myöhemmin hän käynnisti omia yrityksiään, joihin kuuluu Scent Seal, joka loi uuden järjestelmän hajuvettä ja tuoksua varten. Hän on erittäin kiinnostunut taiteesta ja piirustuksista. Hän käy monissa taidegallerioissa ja esittelee taidettaan ja gallerioitaan ihmisille. Ehkä hän saa hyvää rahaa myös taidegallerioista upeista kuvauksistaan ​​ja luonnoksistaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Elaine Trebek Karesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, aikaisemmista asioista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Elaine Trebek Kares Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Elaine Trebek Kares on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mittoja ei tiedetä. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän pitää joogasta, vaeltamisesta ja kardioharrastamisesta. Hän käyttää kengän kokoa 6 UK.

Elaine Trebek Kares Ikä

Kuinka vanha on Elaine Trebek Kares? Hän on syntynyt vuonna 1963. Hän on 57-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän on valmistunut journalismista Ohion osavaltion yliopistosta.

Elaine Trebek Kares Wikipedia

Wiki
Oikea nimiElaine Trebek Kares
Lempinimi/lavanimiElaine
SyntymäpäiväEi tunnettu
Ikä57 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiLähettäjä, liikenainen
KuuluisaLouis Callei

(m. ? – bef. 1974)

Alex Trebek

(s. 1974; jaot. 1981)

Peter Kares

Syntymäpaikka / kotikaupunkiColumbus, Ohio, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Nykyinen asuinpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen
Horoskooppi-merkkiKaksoset
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäsenttimetreinä - 170 cm

Metreinä - 1,70 m

Jaloissa - 5'7"

PainoKiloissa - 55 kg

Punnissa - 121 paunaa

Kehon mitat

Ei tunnettu
Vyötärön ympärysEi tunnettu
Lonkan kokoEi tunnettu
Rintaliivien kokoEi tunnettu
Kengännumero6 (Iso-Britannia)
VaatekokoEi tunnettu
KehonrakennusSopiva
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
TatuoinnitNA
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Suhteet
SiviilisäätyNaimisissa
Edellinen treffitLouis Callei

(m. ? – bef. 1974)

Alex Trebek

(s. 1974; jaot. 1981)

PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoPeter Kares
Lapset1
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
KouluEi tunnettu
Alma MaterColumbian yliopisto
Suosikit
LempinäyttelijäJohnny Depp
SuosikkinäyttelijäJennifer Aniston
LempiväriValkoinen
Lempi ruokaItalialainen ruoka
LempipaikkaSveitsi
HarrastuksetJooga, vaellus ja kardio
Tulo
NettovarallisuusNoin 15 miljoonaa USD (vuodesta 2020)
Online-yhteystiedot
Linkit sosiaaliseen mediaanFacebook, Twitter, Instagram (ei-aktiivinen)

Lue myös:Laura Putty Stroud (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Elaine Trebek Kares Aviomies

Kuka on Elaine Trebek Karesin aviomies? Hän nauttii avioelämästään rakkaan puolisonsa Peter Karesin kanssa. Kahden epäonnistuneen avioliiton jälkeenkin liikenainen on löytänyt elämänsä rakkauden. Elaine Trebek Karesin avioliitto, hän on ollut naimisissa Louis Callein, Alex Trebekin ja Peter Karesin kanssa. Hänen ensimmäinen avioliittonsa oli Louis Callein kanssa, ja hän oli synnyttänyt kauniin tyttären Nicky Trebekin. Mutta he erosivat ja Elaine meni naimisiin Alex Trebekin kanssa vuonna 1974. Hänellä ei ollut lasta Alexin kanssa ja entinen pari erosi vuonna 1981. Elainen silloisesta aviomiehestä tuli kuitenkin Nickyn adoptioisä ja antoi tälle sukunimensä. No, loppujen lopuksi Alex kohtelee häntä kuin omaa tytärtään.

Nickystä puhuttaessa hän on erittäin onnekas tyttö, jolla on Alex Trebekin kaltainen isäpuoli. Hän työskentelee tuotantoassistenttina ja on mahdollisesti lähellä vanhempiaan. Tällä hetkellä hän on rakastavassa suhteessa miehensä Peter Karesin kanssa. Pariskunta näyttää elävän ihanaa elämää yhdessä. Avioliiton jälkeen Peterin kanssa hän käynnisti hajuvesiyrityksensä saadakseen hyvät tulot ja tulot.

Lue myös:Lalania Hudson Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Elaine Trebek Kares Menneet asiat

Elaine oli aiemmin naimisissa kanadalais-amerikkalaisen televisiopersoonallisuuden Alex Trebekin kanssa. Hän on syndikoitujen pelien Jeopardyn säännöllinen juontaja! vuodesta 1984. Alexista tuli Elainen tyttären adoptioisä tämän edellisestä avioliitosta. Kares ja Jeopardy! Isäntä Alex, jolla on diagnosoitu vaiheen 4 haimasyöpä, solmi solmun 25. syyskuuta 1974. He suutelivat ja julistivat aviomiehen ja vaimon 150 vieraan edessä. Valitettavasti, aivan kuten hänen ensimmäinen avioliittonsa, myös Elainen toinen avioliitto ei kestänyt kauan. Valitettavasti pari erosi 13. toukokuuta 1982. Tällä hetkellä molemmat ovat siirtyneet eteenpäin, ja he nauttivat onnellisesti avioelämästään kumppaneidensa kanssa. Alex on avioliitossa toisen vaimonsa Jean Currivan Trebekin kanssa vuodesta 1990. Lisäksi heillä on suhteestaan ​​kaksi lasta.

Lue myös: Alex Trebek (Jeopardy-isäntä) Wikipedia, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Ura, Perhe, Faktat

Lue myös: Jean Currivan Trebek (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Elaine Trebek Kares Net Worth

Mikä on Elaine Trebek Karesin nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa on noin 15 miljoonaa dollaria. Hän on toiminut alalla pitkään ja on lanseerannut erilaisia ​​tuotelinjoja, kuten Scent Seal, uuden järjestelmän hajuvesi- ja tuoksunäytteiden pakkaamiseen. Hän julkaisi myös Mag-a-Musiikin. Tällä hetkellä Kares omistaa ja ylläpitää Gallery GO:ta. Se on taidegalleria, joka sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa. Liiketoiminnan lisäksi hän isännöi erilaisia ​​ohjelmia televisiossa. Hänen entinen puolisonsa Alex Trebek on yksi rikkaimmista televisiopersoonallisista. Hänen nettovarallisuutensa on yhteensä 75 miljoonaa dollaria. Samoin hän saa palkkaa noin 78 000 dollaria jaksoa kohden ja 18 miljoonaa dollaria vuosittain.

Elaine Trebek Kares Faktat

  1. Hän oli Playboy Bunny 1960-luvulla salanimellä Teddy Howard.
  2. Ensimmäisen aviomiehensä Louis Callein kanssa hän muutti myöhemmin Torontoon, Ontarioon, Kanadaan, missä hän johti omaa promootio- ja juhlasuunnitteluliiketoimintaansa ennen liittymistään CHCH-TV:hen Hamiltonissa päivittäisen Call Callein keskusteluohjelman isäntänä.
  3. Esitys tunnettiin erityisesti Callein rajoja työntävästä kiinnostuksesta seksuaalisia aiheita kohtaan; hänen vuoden 1972 haastattelunsa Xaviera Hollanderin kanssa johti Kanadan radio-televisio- ja televiestintäkomissiolta vuoden 1973 alussa antamaan nuhteeseen.
  4. Hän jätti CHCH:n ottaakseen tehtäväkseen CTV:n Canada AM:n ohjaajana helmikuussa 1973 sen jälkeen, kun Carole Taylor lähti ohjelmasta liittyäkseen W5:een.
  5. Hän kuitenkin kesti vain muutaman kuukauden ennen kuin hän poistui ohjelmasta yhteisellä sopimuksella, ettei hän sopinut aamuohjelmaan, ja hänet seurasi Helen Hutchinson.
  6. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Nicky Trebek (Alex Trebekin tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found