Carmel Laniado (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Carmel Laniado on israelilainen elokuvanäyttelijä. Hän nousi sen jälkeen, kun hänet valittiin Lady Rosen rooliin vuoden 2020 elokuvassa Dolittle. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tähtensä alla valtava fani. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Carmel Laniadon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Carmel Laniado pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Carmel Laniado? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Mitkä ovat Carmel Laniadon kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 28-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 28 C.

Carmel Laniadon ikä

Kuinka vanha on Carmel Laniado? Hänen syntymäpäivänsä osuu 19. lokakuuta 2004. Hän on 16-vuotias. Hänellä on Israelin kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Israelissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi nuorempaa siskoa. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Sofia Carson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Carmel Laniado Wiki

Carmel LaniadoWiki/Bio
Oikea nimiCarmel Laniado
NimimerkkiCarmel
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä19. lokakuuta 2004
SyntymäpaikkaIsrael
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusisraelilainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 28-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko28 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 100 000 dollaria (USD)

Carmel Laniado poikaystävä

Kuka on Carmel Laniadon poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Carmel Laniado on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Camila Mendes (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Carmel Laniado nettoarvo

Mikä on Carmel Laniadon nettovarallisuus? Carmel Laniado tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 100 000 dollaria (USD).

Carmel Laniado tosiasiat

  1. Carmel Laniadolla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut miljoonia seuraajia Instagramissa.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Samantha Lewes (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found