Whitney Scott Mathers (Eminemin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Whitney Scott Mathers on Eminemin ja hänen ex-vaimonsa Kimberlyn adoptiotytär. Toisaalta Eminem on ylimielinen persoona, jonka ylistetyt teokset ovat laajalti tunnustettuja rodullisten esteiden rikkomisesta valkoisten räpparien hyväksymiselle populaarimusiikissa. Vaikka suuri osa hänen transgressiivisestä työstään 2000-luvun alussa teki hänestä erittäin kiistanalaisen, hänestä tuli johtava hahmo amerikkalaisen alaluokan edustamisessa ja heijasteli milleniaalien ahdistusta. Hän on vaikuttanut moniin eri genreihin kuuluviin artisteihin, ja häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen suurimmista räppäristä. Viritä biossa!

Whitney Scott Mathersin ikä, pituus ja paino

Whitney Scott Mathersin ikä on 18 vuotta. Hän seisoo 5 jalkaa 2 tuuman korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 117 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-25-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B. Hän kehui myös upeaa vartaloaan. Hänen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa. Hän pitää kunnossa kuntoilemalla säännöllisesti. Hänen silmiensä väri on tummanruskea ja hänellä on vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki ja ylläpitää vartaloaan ja hiuksiaan syömällä vihreitä ja terveellisiä kasviksia päivittäisessä ruokavaliossaan.

Whitney Scott Mathersin poikaystävä

Whitney Scott Mathers on tällä hetkellä sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa. Hänellä ei ole poikaystävää tällä hetkellä. Räppäri Eminemin lapsi syntyi 16. huhtikuuta 2002 Missourissa, Yhdysvalloissa. Näinä hetkinä hän on hyvin keskittynyt uraansa mieluummin kuin mihinkään poikaystävään ja parisuhteeseen.

Whitney Scott Mathersin perhe

Eminemillä on ollut hyvin monimutkainen henkilökohtainen elämä, ja hänellä on pitkä historia huumeiden väärinkäytöstä ja fyysistä väkivaltaa. 90-luvun puolivälissä hän rakastui Kimberly Scottiin ja sitten he menivät naimisiin vuonna 1999. Pariskuntaa siunattiin myös tyttärellään Hailiella, joka syntyi vuonna 1995, mutta vauvan syntymä ei ratkaissut henkilökohtaista tilannetta. ongelmia, joita heillä molemmilla oli. Myöhemmin Eminem sai tietää Kimin pettäneen häntä useiden muiden miesten kanssa ja tämä johti fyysiseen väkivaltaan, josta hänet kirjattiin poliisin toimesta. Sitten vuonna 2001 Eminem erosi vaimostaan ​​ja erosi Kimistä ja jopa kirjoitti hänestä muutaman kappaleen, mikä ei mennyt Kimille hyvin. Sitten erottuaan Eminemistä Kim aloitti rakkaussuhteen Eric Hatter -nimisen miehen kanssa ja synnytti Whitneyn 16. huhtikuuta 2002. Whitney ei ole vielä tavannut biologista isäänsä, joka sattuu pakenemaan useiden vuosien ajan. Samana vuonna Eminem adoptoi laillisesti Whitneyn, koska hänen äitinsä oli levoton nainen, joka oli myös riippuvainen huumeista. Vuonna 2006 Eminem ja Kim tulivat jälleen suhteeseen, mutta sekin päättyi erittäin huonoon. Eminem rakastaa Whitneytä yhtä paljon kuin muita tyttäriään. Haastattelussa jopa Kim mainitsi ja sanoi, että "Eminem oli erinomainen isä kaikille kolmelle tyttärelleen". Lisäksi Eminem mainitsee tyttärensä usein lauluissaan ja hyvin lähellä jokaista heistä. Jopa hän työskentelee vähemmän voidakseen viettää enemmän aikaa tyttäriensä kanssa, koska hän ei halua heidän kasvavan kuten hän teki lapsuudessaan.

Whitney Scott Mathersin bio

Whitney Scott Mathers syntyi 16. huhtikuuta 2002 Missourissa, Yhdysvalloissa. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään. Hänen biologinen äitinsä ovat Eminemin ex-vaimo Kimberly Anne Scott ja hänen kumppaninsa Eric Hartter. Kuitenkin Mr. Harter liittyy rikolliseen toimintaan ja joutui vankilaan. Nyt hän asuu Eminemin kanssa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi vanhempaa sisarta, Hailie Jade Mathers ja Alaina Marie Mathers. Koulutukseltaan hän opiskelee lukiossa ja menestyy myös opinnoissaan.

Whitney Scott Mathersin Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiWhitney Scott Mathers
NimimerkkiWhitney
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä16. huhtikuuta 2002
AmmattiSosiaalisen median persoonallisuus
KuuluisaEminemin adoptiotytär
SyntymäpaikkaMissouri, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen syntyperä
ZodiacOinas
Nykyinen asuinpaikkaMissouri, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'2"

Senttimetrit: 158 cm

Mittarit: 1,58 m

PainoPaino: 53 kg

Paunaa: 117 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-24-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero5 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Eric Harter (biologinen)

Isäpuoli: Eminem (Räppäri)

Äiti: Kimberly Anne Scott

SisaruksetVeli: Ei yhtään

Sisar: Hailie Jade ja Alaina Marie Mathers

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystäväEi tunnettu
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusLukio
YliopistoEi tunnettu
KouluLukio Missourissa
Suosikki
LempiväriSininen & Pinkki
Suosikkikeittiöitalialainen
Suosikki lomakohdeEuroopassa
HarrastuksetMatkailu, valokuvaus ja ostokset
Rikkaus
NettovarallisuusNA
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter

Whitney Scott Mathersin tosiasiat

  • Wikipedia: Teini-ikäisenä Eminem kirjoitti kirjeitä isälleen, jotka Debbie sanoi, että kaikki palasivat merkinnällä "palautus lähettäjälle".
  • Eminem on onnellinen lapsi, mutta "hieman yksinäinen", jota usein kiusattiin.
  • Itse asiassa hänen kotielämänsä oli harvoin vakaata; hän taisteli usein äitinsä kanssa, jota sosiaalityöntekijä kuvaili "erittäin epäilyttäväksi, melkein vainoharhaiseksi persoonallisuudeksi".

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found