Marcus Glenn Richardson (Abby Phillip Husband) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Marcus Glenn Richardson on amerikkalainen yrittäjä ja tunnetaan paremmin Abby Phillipin aviomiehenä. Hän on amerikkalainen toimittaja, joka työskentelee CNN:n Valkoisen talon kirjeenvaihtajana. Hän on esiintynyt vieraana Washington Weekissä ja C-SPANissa. Viritä elämäkerta ja tutustu Marcus Glenn Richardsonin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, lapsiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Marcus Glenn Richardson Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Marcus Glenn Richardson? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 67 kg tai 137 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Marcus Glenn Richardsonin ikä

Kuinka vanha on Marcus Glenn Richardson? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. maaliskuuta 1983. Tällä hetkellä hän on 37-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Marcus Glenn Richardsonin vaimo

Kuka on Marcus Glenn Richardsonin vaimo? Hän on naimisissa Abby Phillipin kanssa. Phillip asuu Washingtonissa miehensä Marcus Richardsonin kanssa. Phillip ja Richardson menivät naimisiin Larz Andersonin talossa toukokuussa 2018.

Lue myös: Vanessa Bryant (Kobe Bryantin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Marcus Glenn Richardson Wiki

Marcus Glenn RichardsonWiki/Bio
Oikea nimiMarcus Glenn Richardson
NimimerkkiMarcus
Kuuluisa AsAbby Phillipin aviomies
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä9. maaliskuuta 1983
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 44-30-37 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
Lapset2
Vaimo/puolisoAbby Phillip
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Marcus Glenn Richardsonin ura ja nettoarvo

Mikä on Marcus Glenn Richardsonin nettovarallisuus? Hän palasi Yhdysvaltoihin ja osallistui Floridan osavaltion yliopistoon. Hän aloitti ensimmäisen kerran työpöytäanalyytikkona Howard Universityssä vuonna 2009. Richardson on työskennellyt nVisiumin palveluksessa vuodesta 2014. Tällä hetkellä hän on sovelluskehitysyrityksen johtamiskonsultti työskenneltyään tietoturvasovellusten parissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Lisalla Montenegro (CJ Wilsonin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Marcus Glenn Richardson Faktat

  1. Marcus Glenn Richardson tapasi Abby Phillipin vuonna 2011.
  2. Viiden vuoden seurustelun jälkeen he muuttivat uuteen asuntoon D.C.:ssä ja isännöivät perheitään jouluna.
  3. Richardson kosi Phillipsiä joulukokouksen aikana.
  4. Hän on hyvin lähellä vaimoaan.
  5. Richardsonin lapset varttuivat Okinawassa, Japanissa.
  6. Marcus jopa opiskeli Ramsteinin lentotukikohdassa.

Lue myös: Antonella Roccuzzo (Lionel Messin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found