Arnold Schwarzeneggerin elämäkerta, ikä, pituus, paino, Wiki, vaimo: 10 faktaa kehonrakentajasta

Arnold Schwarzenegger on itävaltalais-amerikkalainen näyttelijä, liikemies ja entinen poliitikko ja ammatillinen kehonrakentaja. Hän on paras vahvan ja tyylikkään fysiikkansa vuoksi. Kyllä tai ei, mutta jokainen haluaa tietää salaisuuden hänen lihaksikkaan fysiikkansa takana. Kuinka hän pitää itsensä niin nuorena ja komeana 73-vuotiaana? Mikä on se salainen mantra hänen kuntonsa ja tyylikkään ulkonäön takana? Keräsimme hänestä tietoja. Katsotaanpa se nopeasti tästä Arnold Schwarzeneggerin elämäkerrasta.

Arnold Schwarzeneggerin ikä

Kuinka vanha on tv-näyttelijä Arnold Schwarzenegger? Tällä hetkellä hän on 73-vuotias. Hänen syntymäpäivänsä on 30. heinäkuuta 1947. Hänen syntymämerkkinsä on Leijona. Schwarzenegger aloitti painojen nostamisen 15-vuotiaana. Hän voitti myös Mr. Universe -tittelin 20-vuotiaana ennen kuin voitti Mr. Olympia -kilpailun seitsemän kertaa. Hän on edelleen näkyvästi mukana kehonrakennuksessa ja on kirjoittanut monia kirjoja ja artikkeleita urheilusta. Arnold Sports Festival, jota pidetään toiseksi tärkeimpänä kehonrakennustapahtumana Mr. Olympian jälkeen, on nimetty hänen mukaansa. Häntä pidetään laajalti yhtenä kaikkien aikojen suurimmista kehonrakentajista sekä urheilun karismaattisimpana ja kuuluisimpana lähettiläänä.

Arnold Schwarzenegger Pituus, Paino, Vartalotilastot

Kuinka pitkä on Arnold Schwarzenegger? Hän seisoo a:lla korkeus / 1,88 m tai muuten 6 jalkaa 2 tuumaa pitkä. Hän painaa noin 225 - 235 lbs tai muuten 102-106 kg. Schwarzeneggerin virallinen korkeus 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m) on kyseenalaistettu useissa artikkeleissa. Hänen kehonrakennusaikanaan 1960-luvun lopulla hänen arvioitiin olevan 6 jalkaa 1,5 tuumaa (1,867 m), a korkeus vahvistivat hänen kehonrakentajatoverinsa. Lisäksi hän aloitti painoharjoittelun vuonna 1960, kun hänen jalkapallovalmentajansa vei joukkueensa paikalliselle kuntosalille. 14-vuotiaana hän valitsi urakseen kehonrakennuksen jalkapallon sijaan. Hänen rinnan koko on 57 tuumaa ja käsivarsien koko on ‎22″ tuumaa. Hänen kehon tilastot ovat 57-34-38 tuumaa. Lisäksi hänellä on vaaleanruskeat silmät ja on vaaleanruskeat hiukset. Hän käyttää a kengännumero / 10 USA.

Arnold Schwarzenegger Instagramissa

Onko Arnold Schwarzenegger aktiivinen sosiaalisen median alustoilla? Joo! hän on. Hän lataa sinne säännöllisesti kuviaan jokapäiväisestä elämästä. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä. Voit seurata häntä hänen Instagram-tilillään. Hänellä on miljoonia käyttäjiä hänen Instagram-tilillään. Itse asiassa hän on myös aktiivinen TikTokissa. Hän on sosiaalisempi henkilö ja rakastaa vuorovaikutusta fanien ja seuraajiensa kanssa. Hän jakaa videoita myös Instagram-tilillään. Instagramin ja TikTokin lisäksi hän on aktiivinen myös Twitterissä ja Facebookissa.

NimiArnold Schwarzenegger
Ikä73-vuotias
Korkeus1,88 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Paino225–235 lbs tai 102–106 kg
Kehon mitat57-34-38 tuumaa
Kengännumero10 USA
KansallisuusAmerikkalainen australialainen
EtnisyysSekoitettu
VaimoMaria Shriver (Div 2017)
NettovarallisuusNoin $ 100-200 m

Faktaa Arnold Schwarzeneggerista

  1. Mielenkiintoinen tosiasia on, että hän sai lempinimen "Itävallan tammi" kehonrakennusaikanaan, "Arnie" tai "Schwarzy" näyttelijänuransa aikana ja "Kuvernööri".
  2. Vaimo ja lapset: Hän elää tällä hetkellä sinkkuelämäänsä. Aiemmin hän oli naimisissa televisiotoimittaja Maria Shriverin kanssa vuonna 1986. He erosivat vuonna 2011, kun hän myönsi synnyttäneensä lapsen heidän kotiapulaisensa kanssa vuonna 1997, ja heidän avioeronsa saatiin päätökseen vuonna 2017.
  3. Lapset ja lapset: Hänellä on kolme poikaa nimeltä Patrick, Christopher ja Joseph sekä kaksi tytärtä nimeltä Katherine ja Christina.
  4. 73-vuotias Arnold on Aurelian (os. Jadrny; 1922–1998) ja Gustav Schwarzeneggerin toinen poika.
  5. Hänen isänsä oli paikallinen poliisipäällikkö ja palveli toisessa maailmansodassa Hauptfeldwebelinä liittyessään vapaaehtoisesti natsipuolueeseen vuonna 1938.
  6. Arnoldin koulutuksesta lähtien hän oli akateemikassa ok-ok. Hänen kerrotaan olevan akateemisesti keskiverto.
  7. Arnold menetti veljensä Meinhardin ja kuoli auto-onnettomuudessa 20. toukokuuta 1971.
  8. Lapsuudessaan Schwarzeneggerin tavoitteena oli tulla maailman suurimmaksi kehonrakentajaksi, mikä merkitsi herra Olympiaksi tulemista.
  9. Hän uskoo: "Raha ei tee sinua onnelliseksi. Minulla on nyt 50 miljoonaa dollaria, mutta olin yhtä onnellinen, kun minulla oli 48 miljoonaa dollaria.
  10. Kuinka paljon TV-näyttelijä ja kehonrakentaja Arnoldin nettovarallisuus on? Hänen nettovarallisuutensa oli varovaisesti arvioitu 100–200 miljoonaa dollaria.

Lue myös: Henry McMaster (Etelä-Carolinan kuvernööri) Palkka, Nettovarallisuus, Bio, Ikä, Vaimo, Lapset, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found