Gina Carano (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Gina Carano on näyttelijä, malli, fitness- ja televisiopersoonallisuus ja ammattimainen MMA-taistelija, joka asuu Yhdysvalloissa. Hän aloitti harjoittelun Muay Thaissa ennen siirtymistään kilpailevaan MMA:han. Myöhemmin hän on esiintynyt Steven Soderberghin vuoden 2011 toimintaelokuvassa Haywire, Fast & Furious 6 (2013), Deadpool (2016) ja monissa muissa. Itse asiassa hänellä on valtava fani, joka seuraa Instagram-tilinsä alla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Gina Caranon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Gina Carano Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Gina Carano on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Gina Carano aviomies

Kuka on Gina Caranon aviomies? Hänellä on ollut pitkäaikainen suhde potkunyrkkeilytähti Kevin Rossiin. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Henry Cavillin kanssa vuosina 2013–2014. Lisäksi hän on tällä hetkellä naimaton.

Gina Caranon nettoarvo

Mikä on Gina Caranon nettovarallisuus? Molempien rannikkoalueiden laajan elokuvatyövirran, tuottoisten tuotemerkkien ja omaisuuden ansiosta Ginan nettovarallisuus on vankat 35 miljoonaa dollaria.

Lue myös: Morgan Cryer (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Gina CaranoWiki/Bio
Oikea nimiGina Joy Carano
NimimerkkiGina Carano
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä38-vuotias
Syntymäpäivä16. huhtikuuta 1982
SyntymäpaikkaDallas, TX
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8,5 (USA)
PoikaystäväKevin Ross
Aviomies/puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 35 miljoonaa dollaria (USD)

Gina Carano elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Gina Carano? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. huhtikuuta 1982. Hän on 38-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Dallasissa, TX. Hänen äitinsä nimi on Dana Joy ja isä on ammattilaisjalkapalloilija nimeltä Glenn Carano. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi siskoa, yksi vanhempi ja yksi nuorempi. Koulutukseltaan Carano valmistui Trinity Christian High Schoolista Las Vegasissa, Nevadassa.

Lue myös: G Hannelius (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Gina Caranon ura

Gina Carano aloitti uransa Muay Thai -urheilussa. Hän on ammattimainen MMA-taistelija, joka muistetaan 12-1-ennätyksestä. Hän esiintyi Crushina uudistetussa 2008 tosi-elokuvassa American Gladiators. Hän on näytellyt rooleja sellaisissa elokuvissa kuin Haywire ja Fast & Furious 6. Hänet valittiin myös Angel Dustin rooliin vuoden 2016 toimintaelokuvassa Deadpool. Vuonna 2019 hän alkoi esiintyä sarjassa The Mandalorian.

Gina Caranon tosiasiat

  1. Carano näytteli vuoden 2005 kulttielokuvassa Ring Girls.
  2. Hän toimi mentorina pyrkiville taistelijoita vuoden 2007 Oxygen-tosi-sarjassa Fight Girls.
  3. Vuonna 2011 hän sai pääroolin vakoojatrillerielokuvassa Haywire.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on koristanut myös useiden aikakauslehtien kansia.

Lue myös: Alexandra Breckenridge (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found