Chrissy Metz (näyttelijä) Pituus, Paino, Wiki, Elämäkerta, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Aviomies, Ura: 5 faktaa hänestä

Kuka on Chrissy Metz? Hän on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan esiintymisestä sellaisissa sarjoissa kuin American Horror Story: Freak Show, Loveless in Los Angeles ja Solving Charlie. Hän esiintyi myös itsensä sarjoissa The Real ja The Doctors.

Hän ansaitsi myös Primetime Emmy -ehdokkuuden ja kaksi Golden Globe -palkintoa. Hän on esiintynyt myös elokuvissa, kuten Sierra Burgess Is a Loser (2018) ja Breakthrough (2019).

Chrissy Metz Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Chrissy Metz on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hänen ruumiinpainonsa on noin 83 kg tai 182 paunaa. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja tummanruskeat silmät. Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-42-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 36 CC.

Chrissy MetzWiki/Bio
Oikea nimiChrissy Metz
NimimerkkiChrissy
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä40-vuotias
Syntymäpäivä29. syyskuuta 1979
SyntymäpaikkaHomestead, FL
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 83 kg (182 lbs)
Kuvatilastotnoin 38-42-40 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero8,5 (USA)
LapsetNA
Puoliso/AviomiesMartyn Eaden
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Chrissy Metz Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Chrissy Metz? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. syyskuuta 1979. Tällä hetkellä hän on 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen isänsä oli laivastossa. Hänen sisarensa työskenteli mallina ennen naimisiinmenoa ja lasten saamista.

Chrissy Metzin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Chrissy Metzin nettoarvo on? Ennen kuin muutti Floridaan, hän asui Japanissa. Hänet löydettiin casting-puhelussa 21-vuotiaana, kun hän vei siskoaan koe-esiintymiseen. Hän näyttelee Katea sarjassa This Is Us, jonka pääosassa on Mandy Moore. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).

Chrissy Metzin aviomies

Kuka on Chrissy Metzin nykyinen aviomies? Tammikuun 5. päivänä 2008 Metz meni naimisiin brittiläisen toimittajan Martyn Eadenin kanssa Santa Barbarassa Kaliforniassa oikeustalon seremoniassa. He erosivat tammikuussa 2013, ja Eaden haki avioeroa Metzistä marraskuussa 2014 vedoten "sovittamattomiin erimielisyyksiin". Heidän avioeronsa saatiin päätökseen 11. joulukuuta 2015. Metz on kristitty.

5 faktaa Chrissy Metzistä

  1. Metz tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Kate Pearsonina NBC:n draamasarjassa This Is Us.
  2. Metz on laulaja yhtyeessään Chrissy and The Vapors.
  3. Metz opiskelee näyttelijävalmentaja John Kirbyn johdolla.
  4. Hän on kertonut, että hänen ensimmäinen työpaikkansa oli McDonald's Gainesvillessä.
  5. Hän varttui äitinsä, isäpuolensa, kahden sisaruksen, kahden sisaruspuolen ja koiransa Jackin kanssa.

Tiivistettynä

Chrissy Metz syntyi Denise ja Mark Metzille Homesteadissa Floridassa. Hän vietti kehitysvuotensa Japanissa, missä hänen isänsä oli sijoitettuna. Myöhemmin perhe muutti takaisin Gainesvilleen, Floridaan, missä hän kävi alakoulua, yläkoulua ja lukiota. Hän varttui äitinsä, isäpuolensa, kahden sisaruksen, kahden sisaruksen puoliskon ja koiransa Jackin kanssa.

Lue myös: Romeo Lacoste (tatuoija) Wiki, Ikä, Elämäkerta, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found