Tana Mongeau (malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Tana Mongeau on amerikkalainen Internet-persoona, muusikko ja malli. Hänet tunnetaan "tarinavideoistaan" ja vastaavista komediavideoistaan. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkerta ja tutustu Tana Mongeaun Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Tana Mongeau korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Tana Mongeau? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Tana Mongeau elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Tana Mongeau? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. kesäkuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Las Vegasissa, NV. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Tiana Wilson (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Tana MongeauWiki/Bio
Oikea nimiTana Marie Mongeau
NimimerkkiTana Mongeau
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä24. kesäkuuta 1998
SyntymäpaikkaLas Vegas, NV
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusBiseksuaali
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväFrancesca Farago
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Tana Mongeau poikaystävä

Kuka on Tana Mongeaun poikaystävä? Hän on avoimesti biseksuaali. Hän alkoi seurustella Somer Hollingsworthin kanssa vuonna 2015. He erosivat vuonna 2017. Vuoden 2018 puolivälissä hän seurusteli näyttelijä Bella Thornen kanssa, minkä jälkeen hän seurusteli Brad Sousan kanssa. Kesäkuussa 2019 hän meni kihloihin Jake Paulin kanssa, kun tämä kosi häntä viikonloppuna hänen 21. syntymäpäivänään. Hän ja Paul menivät naimisiin kuukautta myöhemmin. Hän oli hetken vaihtanut YouTube- ja Twitter-näyttönimensä Tana Pauliksi, hänen virallinen nimensä on edelleen Tana Mongeau. Hän on vaihtanut sukunimensä takaisin Mongeauksi kaikilla sosiaalisen median alustoilla. Mongeau alkoi seurustella Francesca Faragon kanssa heinäkuussa 2020. Ennen näitä suhteita hän seurusteli räppäri Lil Xanin kanssa.

Lue myös: Peter McKinnon (valokuvaaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Tana Mongeaun nettoarvo

Mikä on Tana Mongeaun nettovarallisuus? Hän on tunnetuimmat videot ovat hänen "tarinaajan" videoita. Hän julkaisi videon nimeltä "The N Word", joka on kerännyt yli 7 miljoonaa katselukertaa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Tana Mongeau ura

Tana Mongeau on tunnettu YouTube-käyttäjä, joka on ansainnut yli 5 miljoonaa tilaajaa. Vuonna 2018 hän käynnisti oman konferenssinsa nimeltä TanaCon kilpailijalle VidConille, mutta se suljettiin ensimmäisenä päivänä ja peruttiin. Hänen ensimmäinen videonsa, joka sai yli miljoona katselukertaa YouTubessa, oli nimeltään "KICKED OUT OF WALMART".

Tana Mongeaun faktat

  1. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  2. Hän on sinkku näinä hetkinä.
  3. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
  5. Sininen on hänen lempivärinsä.
  6. Mongeaun debyyttisingle "Hefner" julkaistiin marraskuussa 2017.
  7. 24. tammikuuta 2017 Mongeau julkaisi videon nimeltä "The N Word", joka on saanut yli 7 miljoonaa katselukertaa.
  8. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
  9. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  10. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.

Lue myös: emmymadeinjapan (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Avioero, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found