Trihex (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Trihex on amerikkalainen pelaaja, Twitch-tähti ja speedrunner. Hän on juoksennut Yoshi’s Islandilla vuodesta 2004. Trihex tunnetaan parhaiten Jet Set Radion ja Yoshi’s Islandin sarjoistaan. Trihex oli yksi kahdeksasta pikajuoksijasta, jotka valittiin kilpailemaan Nintendon maailmanmestaruuskilpailuihin vuonna 2015. Viritä biografia ja tutustu Trihexin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin faktoihin hänestä!

Trihex korkeus ja paino

Kuinka pitkä Trihex on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Trihex-ikä

Kuinka vanha Trihex on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. helmikuuta 1989. Tällä hetkellä hän on 31-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Orlandossa, Floridassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän muutti Louisianaan äitinsä kanssa, kun hänen vanhempansa erosivat vuonna 2001.

Lue myös: Fuslie (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

TrihexWiki/Bio
Oikea nimiMychal Ramon Jefferson
NimimerkkiTrihex
Kuuluisa AsTwitch Star, Youtuberi,

Sosiaalisen median tähti

Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä17. helmikuuta 1989
SyntymäpaikkaOrlando, FL
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 39-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 600 000 dollaria (USD)

Trihex tyttöystävä

Kuka on Trihexin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Dr Disrespect (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Trihex Net Worth

Mikä on Trihexin nettoarvo? Vuonna 2014 yksi hänen juoksuistaan ​​sai jonkin verran mainetta, kun palohälytys keskeytti sen. Hänellä on myös yli 110 000 tilaajaa YouTubessa. Hän oli aktiivinen Yu-Gi-Oh-kilpailussa vuonna 2002 ennen kuin hän kiinnostui pikajuoksusta vuonna 2004. Hänen nettovarallisuutensa on noin 600 000 dollaria (USD).

Trihex Faktat

  1. Trihex oli aktiivinen kilpailussa Yu-Gi-Oh! vuonna 2002 ennen kuin hän kiinnostui pikajuoksusta vuonna 2004.
  2. Hän on ajanut pikajuoksua Yoshi’s Islandilla vuodesta 2004.
  3. Trihexin pelin aikana Awesome Games Done Quick 2014 -tapahtumassa hän riisui paitansa lahjoitusten kannustimen seurauksena.
  4. Hän juoksi Yoshi’s Islandilla uudelleen Summer Games Done Quick 2015 -tapahtumassa.
  5. Trihex tarjosi selostuksen koko juoksun ajan, selittäen tekniikoitaan ja kuvaillen, miksi peli on speedrunning-huomion arvoinen.
  6. Trihex oli yksi kahdeksasta speedrunnerista, jotka valittiin kilpailemaan Nintendon maailmanmestaruuskilpailuihin vuonna 2015.
  7. 23. marraskuuta 2016 amerikkalainen eSports-ammattimainen videopelitiimi Tempo Storm toivotti Trihexin tervetulleeksi uusimmaksi jäseneksi ja on tällä hetkellä jäsen vuodesta 2020 lähtien.

Lue myös: Clint Stevens (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found