David Bromstad (TV-ohjelman juontaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

David Bromstad on amerikkalainen suunnittelija ja televisiopersoona. Hän mainostettiin tähdeksi rooleistaan ​​HGTV:ssä, mukaan lukien Colour Splash- ja My Lottery Dream Home -ohjelmien juontaminen. Hän on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää David Bromstadin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

David Bromstad Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on David Bromstad? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

David Bromstadin ikä

Kuinka vanha on David Bromstad? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. elokuuta 1973. Hän on 47-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Cokatossa, MN. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

David-Bromstad-pituus ja paino

Lue myös: Jimmy Fallon (isäntä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, tosiasiat

David Bromstad Wiki

David BromstadWiki/Bio
Oikea nimiDavid Reed Bromstad
NimimerkkiDavid Bromstad
Kuuluisa AsTV-ohjelman juontaja
Ikä47-vuotias
Syntymäpäivä17. elokuuta 1973
SyntymäpaikkaCokato, MN
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

David Bromstadin tyttöystävä

Kuka on David Bromstadin tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. David Bromstad on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän oli pitkäaikaisessa suhteessa Jeffrey Glaskon kanssa, joka päättyi vuonna 2015.

David-Bromstad-tyttöystävä

Lue myös: Natalia Rivera (TV-ohjelman juontaja) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettoarvo, tosiasiat

David Bromstadin nettoarvo

Kuinka paljon David Bromstadin nettovarallisuus on? Hän on HGTV Design Starin HGTV:n ensimmäisen kauden voittaja. Vuonna 2008 Bromstadista tuli Mythic Paintin tiedottaja. Hän on myös innostunut Mielen kodinkoneista. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

David Bromstadin perhe

David Bromstadin äidin nimi on Diane Marlys Krueger ja isän nimi on Richard Harold Bromstad. Hänen äitinsä on ruotsalaista ja saksalaista syntyperää ja isä norjalaista syntyperää. Hänellä on kolme vanhempaa sisarusta, Dean Richard Bromstad, Dynelle Renee Bromstad ja Dyonne Rachael Bromstad. Koulutuksensa mukaan hän osallistui Ringling College of Art and Designiin Sarasotassa, Floridassa.

David Bromstad Faktat

  1. David Bromstad oli aina kiinnostunut taiteesta ja muotoilusta.
  2. Hän opiskeli Ringling College of Art and Designissa Sarasotassa, Floridassa.
  3. Valmistuttuaan hän työskenteli Disneyn kuvittajana.
  4. Hän oli vieraana HGTV Design Starin toisella kaudella.
  5. Hänellä on tällä hetkellä valikoima kodin huonekaluja ja asusteita, joita on saatavana HSN:n omistaman Grandin Roadin kautta.

Lue myös: Charles Stiles (isäntä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit